1000₺ gaming ve ergonomik mouse önerisi

Bütçe
1000₺
Viper tasarım dilini kullanan fare ergo olamaz. Ayrıca tıklama gecikmesini niye üstüne basa basa söylediniz anlamadım, pazarlama taktiğinden öte bir şey değil.
Viper tasarımı kullandığını belirtmedim gecikme olarak bu bütçede daha iyisi yok dedim. İnput Lag sorunları için tabii ki de mouse latency önemli bir sorundur. Rekabetçi oyun düşünen kişiler için de önemli bir kriterdir. Zaten seçtiğimiz mouse'un ağırlığına, ele uygunluğuna baktıktan sonra bu özelliklere bakmamız gerekir.

Teşekkür ederim ancak parmak destek alanı istiyorum. Fotoğrafta paylaştığım gibi. Varsa ona benzeyen başka bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkür ederim ancak parmak destek alanı istiyorum. Fotoğrafta paylaştığım gibi. Varsa ona benzeyen başka bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Parmak desteği olarak bu bütçede bildiğim bir mouse yok, bakayım bir.

Sizin belirtmeniz gerekmiyor zaten, konu sahibi arkadaş ergonomik fare istiyor, siz simetrik düz fare öneriyorsunuz. Eli oldukça rahatsız eder, benim de zamanında yanlış fare tercihinden çok çektiğim bir sorundu bu. El yapısını önemsemeden fare önerilmemeli, manavdan meyve almıyoruz.

Input lag olmaz konudaki farelerin hiçbirinde, o kadar berbat değiller.

Peki

İkinci el kutu, fatura ve garantili DeathAdder V2 Pro, bulamazsanız V2 X HyperSpeed'e bakabilirsiniz.
Ama bununda fiziksel yapısı konu başlığındakine benzemiyor

Parmaklarımı koyabilecek bir alana ihtiyacım var. Diğer türlü FPS oyunlarında parmağım Mouse'a takılıyor.

Parmaklarımı koyabilecek bir alana ihtiyacım var. Diğer türlü FPS oyunlarında parmağım Mouse'a takılıyor.

DeathAdder farelerde o zor ama ben şekildekinin birebir kopyasını istiyorum diyorsanız aklıma bu bütçelerde fare gelmiyor. Fotoğraftaki fason üretim fareden önünüze geleni alın o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…