1000₺ Klavye tavsiyesi

shenitsel

Femtopat
Merhabalar, bir klavye alacağım şu an elimde Apex 3 var ama mekanik almak istiyorum, bütçem 1000 TL civarı bir şey çoğunlukla CS LoL tarzı oyunlar oynuyorum ve mekanik de daha hızlı tepkime süresi var, amacım ses değil hızlı olmasını istiyorum. Anne Pro 2 almayı düsündüm ama LoL oynayabilir miyim, ondan emin değilim ASUS Flare'ı düsündüm bir de Gamakay K87'i düsünüyorum eğer bir tavsiye de bulunursanız beni çok mutlu edersiniz. İyi günler dilerim herkese lütfen cevaplayın

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu klavyeye bakabilirsin. Ses önemli değil demişsin o yüzden Red swichtli klavye baktım istersen brown swicthlisi de var.
Ben Gamepower saber RGB kullanıyorum önerebilirim. Ama bu sitede hiç kimse Gamepower ürünlerini beğenmiyor bence güzel ona da bakabilirsin istiyorsan.

1000 TL'lik klavye önerisine de 400 TL'lik Gamepower ürünü önermek çok garip.

Flare en iyi tercih olabilir, bütçem yetse alırdım. Corsair K70 MK.2 önerirdim ama bazı sıkıntıları var, o yüzden öneremiyorum. Kendim Strafe MK.2 kullanıyorum, sıkıntısını görmedim ama şu an fiyatını hak etmiyor.

K70 mk2 ve strafe mk2 tek farkı biri plastik gövde diğeri metal gövde olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…