Ses/hassasiyet kısmında nasıl tatmin olacağınızı yazsaydınız ya.1000₺ klavye tavsiyesi.
Ses ve hassasiyet bakımından tatmin etsin istiyorum. Çok oyunlarla vakit geçirmiyorum. Arada LoL oynuyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
mekanik olursa iyi olur hocam teşekkürler.Ses olarak mekanik sesli mi yoksa sessiz mi ona göre araştırma yapayım?
Mekanik olması aşırı gürültülü olmazsa iyi olur hocam teşekkürler.Ses/hassasiyet kısmında nasıl tatmin olacağınızı yazsaydınız ya.
Mekanik olması önemli1000₺ klavye tavsiyesi.
Ses ve hassasiyet bakımından tatmin etsin istiyorum. Çok oyunlarla vakit geçirmiyorum. Arada LoL oynuyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
veyaSteelseries Apex 150 Oyuncu Klavyesi - UK Fiyatı
Steelseries Apex 150 Oyuncu Klavyesi - UK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Cooler Master CK550 V2 iyi midir hocam sizce ?veyaSteelseries Apex 150 Oyuncu Klavyesi - UK Fiyatı
Steelseries Apex 150 Oyuncu Klavyesi - UK en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik olması önemli
Cooler Master CK550 V2 iyi midir hocam sizce ?
hocam Logitech tuşların sorunlu olduğunu söylüyorlar![]()
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.570,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.291,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G512 Carbon Lightsync RGB 920-008947 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G512 Carbon Lightsync RGB 920-008947 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G512 Carbon Lightsync RGB 920-008947 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.171,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Logitech tuşların sorunlu olduğunu söylüyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.