Hocam %60 nedir hiçbir fikrim yok vallahi. Ben oyun oynamak icin kullanacagim ilk masaustu bilgisayarim olacak laptop kullandim yillarca. İyi hissettirsin dayanikli olsun mekanik olsun bana yeter bir de kucuciuk olmasin
Hocam %60 nedir hicbir fikrim yok valla. Ben oyun oynamak icin kullanacagim ilk masaustu bilgisayarim olacak laptop kullandim yillarca. İyi hissettirsin dayanikli olsun mekanik olsun bana yeter bi de kucuciuk olmasin
Hocam normal klavyenin %60 boyutunda gibi düşünün. Daha az yer kaplaması da bir avantajdır bana göre. Bunun yanında çok kaliteli switchleri ve kaliteli malzemesi vardır.
En ucuz Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 873,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunda sagdaki numaralar var olduğu için hoşuma gitti hocam. Bariz bir kalite farki yoksa bunu isterim. Bi de sanirim lenovodan garantilidir bu değil mi?
Bunda sagdaki numaralar var olduğu için hoşuma gitti hocam. Bariz bir kalite farki yoksa bunu isterim. Bi de sanirim lenovodan garantilidir bu değil mi?