1000 Liraya G3258 vs AMD A8 7650K Sistem Seçimi

Mustafa bulut

Hectopat
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben küçük bir bilgisayarcıyım.
Bize ufak bir ödev ve LoL, Dota, Cs tarzı oyunları açacak bir bilgisayar lazım.
Ben 2 sistem topladım.
Nasıldır?
[HardDisk Vardır (500 GB)]
1000 Liraya toplayıp montajını yapılıp 1250 Liraya satılacaktır.
Önerilere açığım.
10 güne toplanacaktır.

1000 TL.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd A8 7650K işlemci

Kingston 120 gb v300 ssd

Crucial 4gb 1600 mhz cl 8 ram

Msi h68 m e33 v2 anakart

Cooler master cmp 350 350w güç kaynaklı kasa

Bu sistemi alman daha iyi olur. İnternetten her bir parçann en ucuzunu bulup alırsan daha çok kar edebilirsin.

Bari satarken ram e 2133mhz overclock yap ki apunun içindeki ekran kartı tam çalışsın. Bu yüzden low profile olmayan ram al. 2. Seçenek doğal olarak.

1000 tl lik bir sistemde AMD kullanmanız yarar sağlar. Ancak 1. sistemdeki işlemci soğutucu bu sistem için fazla gereksiz olmuş. 2. sistemde de ekran kartı kullanılmamış. Sitede mevcut sistem tavsiyeleri bölümünü inceleyiniz. Sistem Tavsiyeleri - Technopat
Apu sistem zaten. Ekran kartı yok diyorsun. :D

İki sistemi numunelik olarak toplayıp hangisi daha çok satılıyor ona göre ona ağırlık verebilirsiniz. Buradaki kişiler bilgili, kendileri tercih edip hangisi iyiyse onu alırlar ama sıradan kullanıcı bu 2 bilgisayardan intel olanı almak isteyebilir marka algısından dolayı aynı şekilde tersi de olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı