1000 liraya kadar klavye önerisi

Makaleler
3
Merhaba. 1000 liraya kadar (ne olursa olsun 1000 lirayı geçmek istemiyorum, şu kadar ekle şunu al vs. demeyin.) Tercihen %100, bilek destekli, kırmızı Switch'li bir klavye arıyorum. Cidden yardımcı olabilecek birisi var mı? ROG flare almıştım ancak bazıları sıkıntılı olduğunu söylemiş ve gelmeden iptal ettim.
Tercihen kullanmış olan kişilerin yorum yapması daha iyi olacaktır. Ayrıca yurtdışından almaya da sıcak bakmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aorus K1 + bilek desteği olabilir.
Kullanmadım ama Aorus K1 iyi bir model yorumlarına göre.

Bilek desteği.

Eğer istersen Razer deri bilek desteği.

Aorus K1 + bilek desteği olabilir.
Kullanmadım ama Aorus K1 iyi bir model yorumlarına göre.

Bilek desteği.

Eğer istersen Razer deri bilek desteği.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Gigabyte'da şöyle bir sıkıntı var, bir sıkıntı çıksa Türkiye'de muhattapım olmayacak. Bilmiyorum var mı Gigabyte'ın garantisi ama sanmıyorum.

Bence K68 RGB stokları bekleyin. Corsair'ın satış sonrası desteği gayet iyi. Ek bilek desteği masrafı da çıkmaz. Birkaç gün önce stoklarda vardı.

Bence K68 RGB stokları bekleyin. Corsair'ın satış sonrası desteği gayet iyi. Ek bilek desteği masrafı da çıkmaz. Birkaç gün önce stoklarda vardı.

Bu fiyattan mı satılıyor? RGB olması çok şart değil ama itopya'dan almamak için alabilirim. İtopya kötü diyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı