1000 Mbps Ethernet kablo önerisi

Benim attığım 2 metre 132 lira CAT7 gereksiz CAT6 yeterli olur.
 
Benim attığım 2 metre 132 lira CAT7 gereksiz CAT6 yeterli olur.
Olabilir hocam ben halının altından geçiriyorum modem uzak diye o yüzden örgü kablo almak istemiştim. Alırken de ömürlük sağlam alayım dedim. Arada çok fiyat farkı yok gene benim attığıma da bakabilir bütçesi varsa.
 
Hocam 0.5 mt ya o bakımdan dedim arkadaş 1 2 metre istemiş.
 
En mantıklısı senin dediğin zaten.
 
Hocam yine de CAT7 gereksiz bana göre arkadaş modemin yanında zaten büyük ihtimalle 1 2 metre istediğine göre.
 
Markalar arası çok bir fark yok zaten kısa kablo ihtiyacınız var. Önemli olan kablounun türü ki Cat 6 kablo işinizi görür ama bant genişliği 250 Mhz üzeri ise Cat 7, 600 Mhz üzeri ise Cat 8 düşünebilirsiniz ki bizim memlekette pek olası değildir.
 
CAT6 alsın geçsin onlara gerek yok.
 
CAT6 alsın geçsin onlara gerek yok.
Evler neredeyse iş yerine döndü. Onlarca sinyal birbirine karışıyor. UTP yerine FTP daha temiz veri aktarımı sağlar. Cat6 alıp kablonun sınırlarını zorlamak yerine Cat7 FTP ile daha az gecikmeli internet sağlanabilir.
Bant genişliği zaten saniyedeki bit aktarımı ile doğru orantılıdır. Bizim ülkede de olasıdır lakin gerekli değildir. Gelişmiş ülkelerde de yaygın olarak 1 Gbps internet kullanılmıyor. Ortalama 200-250 Mbps aralığında geziyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…