1000 Mbps fiber internet 1 Mbps'ye düştü

Enesdeep

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B650 Gaming Plus - Amd Ryzen 7 7800x3D - Colorful RTX 4080 BattleAxe - GSkill Trident Z Neo 6000Mhz CL30 2x16 32GB -
Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Sıvı Soğutucu - BenQ ZOWIE XL2566K 360Hz Monitör - 2Tb 7500/6500 M.2ssd
Eve geldim PC'yi açtım. YouTube'dan bir video izlemek istedim 4K olarak fakat saniyede bir donuyordu. Anlam veremedim. Hemen hız testi yaptım. Ne göreyim 1 Mbps hatta 0.7'leri görüyordum. Upload'ta sorun yok. Download'ım neden düşmüş olabilir? Yazacaklarınıza ilaveten; reset attım, sıfırlama yaptım, kabloları tak çıkart vs. ne kadar yazılı olmayan kurallar varsa şahsen denedim ardından müşteri hizmetlerini aradım. Bir şeyler yaptılar fakat boşa. PC'den ağ sıfırlamaları yaptım internette dolaşan ağ sıfırlama kodlarını da denedim CMD'den yapılanlardan. Çözüm bulamadım. Ayrıca müşteri hizmetleri sistemde bir sorun olmadığını söylediler ve onlarda da internet hızım 1Mbps şeklinde. Dün bir şeyler yaparken şalterleri attırmıştım. Sitedemizdeki binada olan elektriğim gitti. Ondan sonra olmuş olabilir de bilemedim sanki orada bir şey olsa hiç internetim olmayacakmış gibi hissediyorum. Daha önce başına gelen var mı? Sizler neler yaptınız? Ve ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-30 213832.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-30 213832.png
    58,8 KB · Görüntüleme: 92
Fast ve nperf üzerinden speedtest yapıp birde, ovh speedtest yazıp, "10gio" dosyasını, idm üzerinden indirip ekran görüntüsü atabilir misin?

Fast ve nperf üzerinden Speedtest yapıp bir de, ovh Speedtest yazıp, "10gio" dosyasını, IDM üzerinden indirip ekran görüntüsü atabilir misin?

Hocam şu an PC'de değilim yarın gün içinde paylaşırım ilgilenir misiniz?

Hocam.

Tabii ki de. Beni etiketleyip, dediğim Speedtest'leri yaparsınız. Bir de Routing'e bakarım. Yurt dışı çıkışı nerede, hangi hopta ping oluyor vs.

Hocam yine de çok sağ ol fakat bugün gün itibari ile düzelmiş bulunmakta. Çözüm kendiliğinden oldu. Allah bilir ne oldu da Turkcell'in haberi yok. 35 dakikalık müşteri temsilcilerinden boş yere çözüm dinledim alakasız. Elinize sağlık tekrardan. @777608

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı