Sizden bir şey rica edebilir miyim. Yukarıda arkadaşın dediği üzere ağ sıfırlama yaptım fakat internetim tekrar geri gelmedi. Şu an ne yapmam gerekiyor ger getirmek için?
Sizden bir şey rica edebilir miyim? Yukarıda arkadaşın dediği üzere ağ sıfırlama yaptım fakat internetim tekrar geri gelmedi. Şu an ne yapmam gerekiyor ger getirmek için?
Sizden bir şey rica edebilir miyim? Yukarıda arkadaşın dediği üzere ağ sıfırlama yaptım fakat internetim tekrar geri gelmedi. Şu an ne yapmam gerekiyor ger getirmek için?
@HikmetGven4TR Hocam benim ki kaç MBps destekliyor? Port 2.5 Gbps'lik anakart portu. İkinci resimde neden 100 Mbps gözüküyor? Orada da 2.5Gbps gözükmüyor? Ama sizin attığınız resimde 1Gbps gözüküyor neden peki? 101 Mbps'lik internet alırsam desteklemeyecek mi? İnternet kartı mı almam gerekecek?
@HikmetGven4TR hocam benim ki kaç Mbps destekliyor? Port 2.5 Gbps'lik anakart portu. İkinci resimde neden 100 Mbps gözüküyor? Orada da 2.5Gbps gözükmüyor? Ama sizin attığınız resimde 1Gbps gözüküyor neden peki?
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.