H horozqw Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Benim 1000 Mbps internetim var. Steam'de herhangi bir oyun indirirken 50 Mbps, 30 Mbps gibi indirme hızlarına düşüyor. Bunu nasıl çözerim?
Benim 1000 Mbps internetim var. Steam'de herhangi bir oyun indirirken 50 Mbps, 30 Mbps gibi indirme hızlarına düşüyor. Bunu nasıl çözerim?
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Mbps olduğundan emin misiniz? MB olmasın o İndirme ayarlarında bu ayar açık mı?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.918 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 27 Temmuz 2025 #3 Paketinizin Upload'ı kısıtlanmış olabilir. Ayrıca kullandığınız diskin hızı da yetersiz kalıyor olabilir. Türkiye'de simetrik olarak İnternet veren tek yer bildiğim kadarıyla TürkNet onun haricindekiler 50 ile sınırlı tutuyor.
Paketinizin Upload'ı kısıtlanmış olabilir. Ayrıca kullandığınız diskin hızı da yetersiz kalıyor olabilir. Türkiye'de simetrik olarak İnternet veren tek yer bildiğim kadarıyla TürkNet onun haricindekiler 50 ile sınırlı tutuyor.
H horozqw Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #4 Yok kral o açıkken bu sorunu yaşıyorum. Paketimin uploadını nasıl arttırırım? Türk Telekom kullanıyorum.
Yok kral o açıkken bu sorunu yaşıyorum. Paketimin uploadını nasıl arttırırım? Türk Telekom kullanıyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.993 Makaleler 5 Çözümler 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #5 Oyunun indirilme menüsünün ekran görüntüsünü atar mısınız Steam'den?
H horozqw Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #6 evet bekliyorum ?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.992 Makaleler 6 Çözümler 32 27 Temmuz 2025 #7 NPerf testi atar mısın? Bir de sağ üst köşedeki ayarlar işaretine tıklayıp Steam sunucunu İstanbul ise Ankara'ya çevirmeyi dene. İnternet hızınızı nPerf ile test edin İnternet baÄlantınızın indirme, yükleme ve gecikme sürelerini saniyeler içinde ölçün. Ayrıntılı performans istatistikleri alın ve sonuçlarınızı dünya çapında karÅılaÅtırın. www.nperf.com
NPerf testi atar mısın? Bir de sağ üst köşedeki ayarlar işaretine tıklayıp Steam sunucunu İstanbul ise Ankara'ya çevirmeyi dene. İnternet hızınızı nPerf ile test edin İnternet baÄlantınızın indirme, yükleme ve gecikme sürelerini saniyeler içinde ölçün. Ayrıntılı performans istatistikleri alın ve sonuçlarınızı dünya çapında karÅılaÅtırın. www.nperf.com
H horozqw Zeptopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #8 fushigurotoji dedi: NPerf testi atar mısın? Bir de sağ üst köşedeki ayarlar işaretine tıklayıp Steam sunucunu İstanbul ise Ankara'ya çevirmeyi dene. İnternet hızınızı nPerf ile test edin İnternet baÄlantınızın indirme, yükleme ve gecikme sürelerini saniyeler içinde ölçün. Ayrıntılı performans istatistikleri alın ve sonuçlarınızı dünya çapında karÅılaÅtırın. www.nperf.com Genişletmek için tıkla...
fushigurotoji dedi: NPerf testi atar mısın? Bir de sağ üst köşedeki ayarlar işaretine tıklayıp Steam sunucunu İstanbul ise Ankara'ya çevirmeyi dene. İnternet hızınızı nPerf ile test edin İnternet baÄlantınızın indirme, yükleme ve gecikme sürelerini saniyeler içinde ölçün. Ayrıntılı performans istatistikleri alın ve sonuçlarınızı dünya çapında karÅılaÅtırın. www.nperf.com Genişletmek için tıkla...
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.918 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 27 Temmuz 2025 #9 Türk Telekom 1000/50 olarak sunuyor o paketi. Herhangi bir hata veya yapabileceğiniz işlem yok maalesef. TürkNet hariç kimse 1000/1000 vermiyor.
Türk Telekom 1000/50 olarak sunuyor o paketi. Herhangi bir hata veya yapabileceğiniz işlem yok maalesef. TürkNet hariç kimse 1000/1000 vermiyor.