S srhatova Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Dün her şey normaldi. 1000 megabitlik internetim şu an bu durumda. Modemi kapa aç yaptım ama sorun devam ediyor. Bir sorun yok diyorlar arkadaşlar Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-04 131317.png 40,9 KB · Görüntüleme: 42 tt.png 50,6 KB · Görüntüleme: 40
Dün her şey normaldi. 1000 megabitlik internetim şu an bu durumda. Modemi kapa aç yaptım ama sorun devam ediyor. Bir sorun yok diyorlar arkadaşlar
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 srhatova dedi: Dün her şey normaldi. 1000 megabitlik internetim şu an bu durumda. Modemi kapa aç yaptım ama sorun devam ediyor. Bir sorun yok diyorlar arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi her zaman olsaydı Türk Telekom altyapısının sorunu diyeceğim. Ama öbür türlü ise modemde bir ayar sorunu var. Artı 0 Eksi
srhatova dedi: Dün her şey normaldi. 1000 megabitlik internetim şu an bu durumda. Modemi kapa aç yaptım ama sorun devam ediyor. Bir sorun yok diyorlar arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi her zaman olsaydı Türk Telekom altyapısının sorunu diyeceğim. Ama öbür türlü ise modemde bir ayar sorunu var.