1000 Mbps internet hızının tamamı kullanılamıyor

UcanSupurge

Hectopat
Merhaba 1 gigabit TTNET fiber baglattim lakin telefonumda 300 ve laptoplarda kabloyla 100 Mbps civari goruyorum.
Eve gelen TTNET ekibi Apple telefonda 700 Mbps hız gosterdiler, ben bunu nasıl yükselteceğim?
Samsung A53 5G kullanıyorum ve ek olarak PC var fakat ogrenciyim, daha yasadigim şehre getiremedim.

Merhaba 1 gigabit TTNET fiber baglattim lakin telefonumda 300 ve laptoplarda kabloyla 100 Mbps civari goruyorum.
Eve gelen TTNET ekibi Apple telefonda 700 Mbps hız gosterdiler, ben bunu nasıl yükselteceğim?
Samsung A53 5G kullanıyorum ve ek olarak PC var fakat ogrenciyim, daha yasadigim şehre getiremedim.

Zaten 1000MBPS bağlatmışsan 700 Mbps'de az. Ben GigaFiber kullanıyroum 940Mbps alıyroum kablo ile. Eğer CAT 6 kablo değilse ondan sana düşük gelmiş olabilir ve Router'ın 5G'si ile mi hız testi yaptınız telefonda?

PC için büyük ihtimalle Ethernet kablosunun versiyonu eski CAT6 ya da CAT7 versiyonunda bir Ethernet kablo alırsanız sorun çözülür diye tahmin ediyorum. Telefon için çok bir bilgim yok ama telefonun Wi-Fi kartı ile ilgi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı