1000 Mbps internet için 10 bin TL'ye tüm evde çekecek bir sistem önerisi

Bütçe
10.000 TL
Bu işlerden pek anlamıyorum, yukarıda attığınız küçük kutu şeklinde olanlardan alsam olmaz mı? TP-Link Deco olanlardan. Veya başka desteği olan çekim gücü yüksek router alsam?

Cihazın easy mesh ayarından kolaylıkla yaparsın YouTube'da videoları mevcut.

Cihazın easy mesh ayarından kolaylıkla yaparsın YouTube'da videoları mevcut.
Hocam biliyorum fakat bu routerın uzak mesafe çekim gücü zayıf gibi geldi. Direkt internetten aynısından mı alayım yoksa Deco'mu alayım?

Hocam biliyorum fakat bu routerın uzak mesafe çekim gücü zayıf gibi geldi. Direkt internetten aynısından mı alayım yoksa Deco'mu alayım?

Deco uyumlu bulabilirsen al bazıları olmayabilir Wi-Fi 7 cihaz olduğundan dolayı.

@NYTMARE Hocam mini pc'ler nasıl calısıyor? Araştırırken gördüm fakat pek anlamadım. Eğer değecekse alabilirim, Wİ-Fİ7 Deco'lar zaten cok pahalıymıs.

@NYTMARE hocam mini PC'ler nasıl calısıyor? Araştırırken gördüm fakat pek anlamadım. Eğer değecekse alabilirim, WI-FI7 Deco'lar zaten cok pahalıymıs.

Onlar sadece PC Wi-Fi özelliği yok yani sadece yönetim işlemini yapabilir.

Onlar sadece PC Wi-Fi özelliği yok yani sadece yönetim işlemini yapabilir.
O zaman 1 tane daha TP-Link alıp birleştireceğim. Bufferbloat sorunu nasıl cözülebilir peki? Ana router'ı değiştirip TP-Link olanı yayıcı gibi kullansam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…