1000 Mbps internet için ISS önerisi

Batuşhan06

Femtopat
Daha fazla  
Bulunduğum lojmanda FTTH Türk Telekom altyapısı var taahhüdüm bitiyor ve 500 Mbps paket kullanıyordum, memnun kalmadığım için Vodafone Turkcell gibi şirketlere göz gezdirdim ve Türk Telekom altyapısından bana 1000 Mbps verebileceklerini gördüm. Hangisini tercih etmeliyim, hangisi daha fazla upload verir? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgenizde firmalarına ait altyapı yoksa Vodafone ve Turkcell tavsiye etmem hocam. Telekom altyapısını kullanırlarsa ve altyapıda bir arıza çıkarsa Telekom önceliği kendi müşterilerine sonra da diğer firmalara veriyor. Telekom ile anlaşmalı olan işnet'e göz gezdirebilirsiniz. Telekom ile anlaşmaları mevcut.

Merhaba. Daha önce çoğu firmayı deneyimlemiş birisi olarak TurkNet vs en iyi iletişim sağlayabileceğiniz muhattabınızın olduğu şirket TT dur. 2 gün önce arkadaşıma 1000 bağlattık. 1000 - 60 alıyor kendisi de memnun. Yine de tercih sizin. Eğer ki yayıncı vs değilseniz 60 yetecektir.

Upload konusunda TT size ne veriyorsa diğer firmalar da onu verir. Daha yüksek upload beklemeyin. Firma olarak taahhütsüz olarak Netspeed'i değerlendirebilirsiniz. Ama ben TT kullanıcısı olarak TT'yi öneririm. Enflasyonist bir ülkede taahhütlü internet almak bana göre daha mantıklı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…