1000 Mbps internet için modem önerisi

Bütçe
3000 altı
Makaleler
7
Yer
Konya
Merhaba arkadaşlar. Daha yeni 500 Mbit paketimi 1000 Mbit yaptırdım fakat mevcut modem kablosuzda 600-700'ü geçmiyor. 500'deyken tam hızımı alabiliyordum. Türk Telekom ile görüştüm verebilecekleri en iyi modem aşağıda linkini bıraktığım modemmiş. Kablo kalabalığı yapmak istemiyorum ve laptop kullanıyorum. Bu yüzden kablosuzu güçlü bir modem arıyorum. Pek fazla modem değiştirmediğim için pek bilgim yok. Bütçe limitim yok fakat 3 bin TL'yi geçmezse sevinirim.
Mevcut modemim:

Merhaba arkadaşlar. Daha yeni 500 Mbit paketimi 1000 Mbit yaptırdım fakat mevcut modem kablosuzda 600-700'ü geçmiyor. 500'deyken tam hızımı alabiliyordum. Türk Telekom ile görüştüm verebilecekleri en iyi modem aşağıda linkini bıraktığım modemmiş. Kablo kalabalığı yapmak istemiyorum ve laptop kullanıyorum. Bu yüzden kablosuzu güçlü bir modem arıyorum. Pek fazla modem değiştirmediğim için pek bilgim yok. Bütçe limitim yok fakat 3 bin TL'yi geçmezse sevinirim.
Mevcut modemim:
amazon.com.tr

Mevcut modemim:
Yanlış bilmiyorsam WiFi sürümü 5 veya 6 olmalı. Sizin attığınızda WiFi sürümü göremedim.

Mevcut modemim:

Bu ürünlere bakabilirsiniz:

Keenetic Extra Gigabit Router

Keenetic Hopper Gigabit Router

Kablo ile verilen hzo alabiliyor musunuz şu an.
Kabloyla alabiliyorum. Keenetic modeme baktım değerlendirmeleri güzel alabilirim. Farklı öneriler varsa da açığım. @DarthVaderTech aralarındaki fark nedir hocam? Farka değerse Hopper modelini alabilirim. İleride Türk Telekom daha da hız yükseltebileceğini belirtti beni 2 gbit 5 gbit gibi hızlarda da götürebilecek bir şey olmasını isterim.

Yanlış bilmiyorsam WiFi sürümü 5 veya 6 olmalı. Sizin attığınızda WiFi sürümü göremedim.

Wifi 5 hocam.

Kabloyla alabiliyorum. Keenetic modeme baktım değerlendirmeleri güzel alabilirim. Farklı öneriler varsa da açığım. @DarthVaderTech aralarındaki fark nedir hocam? Farka değerse Hopper modelini alabilirim. İleride Türk Telekom daha da hız yükseltebileceğini belirtti beni 2 gbit 5 gbit gibi hızlarda da götürebilecek bir şey olmasını isterim.
Extra DSL modemi Wifi 5, Hopper Wifi 6, Extra DSL hız desteği 867mbps'ye kadar, Hopper'ın 1201.

Wifi 5 hocam.

Extra DSL modemi Wifi 5, Hopper Wifi 6, Extra DSL hız desteği 867mbps'ye kadar, Hopper'ın 1201.
Yani 1000 mbps üzeri hızlar için yine modem değiştirmem gerekiyor. Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Şimdilik 1000'de kalsın zaten yeterli şu anlık. Ben genelde bir oyun oynayacağım zaman indirip oynuyorum bitirip siliyorum da. O yüzden internet hızı benim için önemli. Çok fazla çizim yaptığımdan onları da depolamam ve yüklemem gerekiyor. Türknet gelse çok iyi olacak 1000-1000 alacağım da Türk Telekom 100 upload veriyor en fazla.

Kabloyla alabiliyorum. Keenetic modeme baktım değerlendirmeleri güzel alabilirim. Farklı öneriler varsa da açığım. @DarthVaderTech aralarındaki fark nedir hocam? Farka değerse hopper modelini alabilirim. İleride Türk Telekom daha da hız yükseltebileceğini belirtti beni 2 gbit 5 gbit gibi hızlarda da götürebilecek bir şey olmasını isterim.

Genel olarak donanımları aynı hopper modeli Wi-Fi 6 destekli ekstra modeli Wi-Fi 5 destekli hopper modelinde USB 3.0 bulunmakta, ekstra modelinde ise 2.0 bulunmaktadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı