1000 Mbps internet için modem önerisi

B4ho4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Evimde Superonline 1000 Mbps internet var. Bilgisayarda kabloyla bağlıyken memnunum fakat Wi-Fi'de çekmeme gibi sorunlar yaşıyorum. Instagram'da videolar donuyor bazen. Superonline'ın verdiği modemi kullanıyorum aktif olarak. Superonline'da modem değişikliği yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak modem önerirseniz çok iyi olur. Belli bir fiyat aralığım yok maalesef ama çok da pahalı olmazsa sevinirim.

Merhaba iyi günler. Evimde Superonline 1000 Mbps internet var. Bilgisayarda kabloyla bağlıyken memnunum fakat Wi-Fi'de çekmeme gibi sorunlar yaşıyorum. Instagram'da videolar donuyor bazen. Superonline'ın verdiği modemi kullanıyorum aktif olarak. Superonline'da modem değişikliği yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak modem önerirseniz çok iyi olur. Belli bir fiyat aralığım yok maalesef ama çok da pahalı olmazsa sevinirim.
eğer değişecekseniz türknet altyapısı varsa cok hızlı oluyo ama arada veri sızdırıyo ona dikkat edin

Superonline 1000 Mbps kullanıyorsanız zaten taktıkları modem 1000'lik modem. Eviniz büyük mü bilmiyorum ama ben Türk Telekom 1000 Mbps kullanırken aynı sorunları yaşadığım için Deco almıştım tavsiye ederim routerlardansa çok daha net ve güzel bir çözüm bence.

Merhaba kapsama sorunu ile karşı karşıya gelmeniz gayet normaldir çünkü Superonline'nın verdiği routerlar(modemler) berbat bir kapsama alanına sahiptirler. Router(modem) değişikliği yapmak mümkündür. Belirli bir bütçe ve evinizin büyüklüğünü iletirseniz veya bütçe olarak F/P olmasını isterseniz ona göre yardımcı olayım.

Evet superonlinede modem değişikliği oluyor ama biraz uğraşman lazım. Şu an elindeki cihazın modeli nedir ve modem için maksimum bütçen nedir evin kaç m² ve modemi evin ortasına mı yoksa uç bir köşesine mi koyacaksın?

Evet Superonline'de modem değişikliği oluyor ama biraz uğraşman lazım. Şu an elindeki cihazın modeli nedir ve modem için maksimum bütçen nedir evin kaç m² ve modemi evin ortasına mı yoksa uç bir köşesine mi koyacaksın?

Yani uğraşmasına pek gerek yok aslında yeni nesil routerlarda direk eski routerdan bilgileri alabiliyor.

1767948534298.png

@mrvegasss @NYTMARE Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Superonline ekibinin eve kurduğu cihazlar bunlar. Ev sanırım net 170m² 4+1. şu an modemin bulunduğu yer evin ortası sayılır. Bütçe olarak net bir fiyat belirlemedim bu fiyatlar konusuna hiç hakim değilim fakat 3000TL'den fazla vermekte istemiyorum 😄. Biraz araştırdım ve şu modelleri buldum tabii bunlar iyi mi kötü bilemiyorum size de sorayım istedim.
Huawei Wi-Fi BE3.
TP-Link Archer AX55.
Mercusys MR80X (bu markayı hiç duymadım bilemiyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı