1000 Mbps internet için router önerisi

Woisser

Kilopat
Dostlar merhaba. TP-Link’in Archer BE220 modeli routerını almayı planlıyorum. Evimde 1000 Mbps internet var modem çok ücra bir köşede olduğundan evin tamamına yetmiyor, ayrıca masaüstü sahibiyim. Ne denir tam bilmiyorum ancak odalarda duvardaki lan çıkışından interneti routera bağlayıp oradan da bilgisayara bağlayacağım. Sizce kullanımım için fiyatı fazla mı? Veya daha kaliteli bir ürüne ihtiyaç duyar mıyım? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ben router yerine direkt üçlü Deco aldım hocam kesinlikle bence routerdan daha iyi bir seçenek eğer bütçeniz varsa Deco kullanmanızı tavsiye ederim.

Hocam nedir peki bu? bize tek bi tane yetecektir üç tane kullanılabilecek büyüklükte değil ev. Arka odalara gitmiyor sadece. Bir de bu arkadaşı alırsam dediğim gibi bilgisayarım içinde kullanım sağlayabilir miyim?

Hocam nedir peki bu? Bize tek bir tane yetecektir üç tane kullanılabilecek büyüklükte değil ev. Arka odalara gitmiyor sadece. Bir de bu arkadaşı alırsam dediğim gibi bilgisayarım içinde kullanım sağlayabilir miyim?

Evin kaç m², oyun oynayan biri misin Bufferbloat testi yapıp sonuöları buraya atarmıson ama testi yaparken ağdavsadece sen bağlı ol ve kablolu olarak bağlan ayrıca PC de arka planda indirme canlı yayın falan açık olmasın.

Hocam nedir peki bu? Bize tek bir tane yetecektir üç tane kullanılabilecek büyüklükte değil ev. Arka odalara gitmiyor sadece. Bir de bu arkadaşı alırsam dediğim gibi bilgisayarım içinde kullanım sağlayabilir miyim?

Hocam bunun birini modemin yanına modeme bağlıyorsunuz bu ana dağıtıcı görevi görüyor diğerini de evin istediğiniz bölgesine orta kısımlarda her yere yayabileceğini düşündüğünüz yere kuruyorsunuz. Sonrasında kurulumu vs. direkt uygulamasından çok kolay yapabilirsiniz zaten her yerde sıkıntısız çekim sağlayabilirsiniz.

Hocam evet oyun oynayan biriyim ancak dediğiniz testi şuan yapabilmem mümkün değil. Ev 265m2 net. Arka kısımlara yetişmiyor sadece. Bu test ne işe yarar?

Hocam evet oyun oynayan biriyim ancak dediğiniz testi şu an yapabilmem mümkün değil. Ev 265 M.2 net. Arka kısımlara yetişmiyor sadece. Bu test ne işe yarar?

İnternetinin kalitesini ölçer ve ping durumunu belirtir ama o kadar büyük eve router değil de mesh sistem lazım herherde 1000 Mbit interneti Wi-Fi ile kullanmak mı istiyorsun yoksa 500 600 Mbit hızlar yeterli olur mu?

Son düzenleme:
İnternetinin kalitesini ölçer ve ping durumunu belirtir ama o kadar büyük eve router değil de mesh sistem lazım herherde 1000 Mbit interneti Wi-Fi ile kullanmak mı istiyorsun yoksa 500 600 Mbit hızlar yeterli olur mu?

Hocam benim için zaruri olan tek şey internetin bilgisayarımda 1000mbps olması. Wifi çektiği sürece hızı düşebilir hiç sorun değil. 1000mbps ihtiyaç duyulacak tek yer bilgisayarım onun dışında günlük kullanım olacak. Yatak odası ve benim odamda az çekiyor devamında başka oda yok zaten. Mesh nedir bilmiyorum ama yetmez mi router? 2000 bandının çokta üstüne çıkmak istemiyorum sırf iki oda için. Dediğim gibi duvardaki LAN çıkışından routera oradan da bilgisayara geçişte kayıp olmadığı sürece ve wifi diğer odada da çektiği sürece sorun değil.

Hocam benim için zaruri olan tek şey internetin bilgisayarımda 1000 Mbps olması. Wi-Fi çektiği sürece hızı düşebilir hiç sorun değil. 1000 Mbps ihtiyaç duyulacak tek yer bilgisayarım onun dışında günlük kullanım olacak. Yatak odası ve benim odamda az çekiyor devamında başka oda yok zaten. Mesh nedir bilmiyorum ama yetmez Mi Router? 2000 bandının çok da üstüne çıkmak istemiyorum sırf iki oda için. Dediğim gibi duvardaki lan çıkışından routera oradan da bilgisayara geçişte kayıp olmadığı sürece ve Wi-Fi diğer odada da çektiği sürece sorun değil.

He kablo varsa onu al geç hocam hatta Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup Zapret kullanarak yasaklı Roblox'ya da Discord gibi sitelere erişebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı