1000 Mbps internet nasıl tam verimle kullanılır?

H0usten

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar yalan olmasın, yaklaşık 3-4 ay önce 1000 MB internete geçtik ve bunu kullanıyoruz ancak şöyle bir sorun var. İnterneti tam verimle kullandığımı hissetmiyorum. Acaba donanımsal ya da yazılımsal bir eksik olabilir mi? Kabloda da kullansam Wi-Fi'da tam verimli kullandığımı hissetmiyorum. 1000 MB'e geçtiğimizde modemin 1000 MB için yetersiz olduğunu söyleyip modemimizi değiştirmişlerdi. Türk Telekom kullanıyorum bu arada.

Hız testi sonuçlarınızı atar mısınız hocam?

Wi-Fi'da zaten tam verim alamazsınız. İnterneti en verimli ethernet kablosuyla kullanabilirsiniz. Kablosuz'da kayıp yaşamanız normal.

643 download 52 upload hocam. Televizyondan YouTube bakılıyor bu sırada ama.

Çok normal ya zaten o 1 Gbps teorik hız. Gerçekte tam sınırına ulaşmanız mümkün değil gibi bir şey.

Modeminizin modelini de söyler misiniz ona da bakayım tam netleşir.

Çok normal ya zaten o 1 Gbps teorik hız. Gerçekte tam sınırına ulaşmanız mümkün değil gibi bir şey.

600 de çok düşük değil mi hocam 900 falan olsa okey de 600 biraz az gibi pek bir bilgim yok ama.

600 de çok düşük değil mi hocam 900 falan olsa okey de 600 biraz az gibi pek bir bilgim yok ama.
Modem wifi 6 ise, telefonda wifi 6 destekliyorsa 800-900leri görürsünüz.

Modem Wi-Fi 6 ise, telefonda Wi-Fi 6 destekliyorsa 800-900leri görürsünüz.

Modem Wi-Fi 6 altı ama telefon Wi-Fi 6 destekliyor mu biljmiyorum hocam nasıl öğrenebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…