1000 Mbps internet olmasına rağmen 100 Mbps internet almak

Şaşırtıcı, anakartınız 1Gbps destekliyor. Peki ethernet takmadan dener misiniz?

Telefonda daha yeni 350 alıyordum pcde neden wifi düşük anlamadım açıkcası

Aslında 2400 Mbps'ye kadar Wi-Fi kartınız destekliyor. İnterneti telefonla Speedtest sitesinde test ettiniz mi? Orada da 100 sabit veriyorsa sorun internetle alakalı olabilir.
Evet test ettim 500-600 arası sabit

Hocam modemde sıkıntı olmasın? Eğer varsa modem adını veya linkini atar mısınız?

Modemini yazmış modemi de kablolu şekilde 1000 megabite kadar destekleyebiliyor. Bence sorun internette. Ethernet'siz 2 megabit nedir?

Şaşırtıcı, anakartınız 1Gbps destekliyor. Peki ethernet takmadan dener misiniz?

Siz ethernet kablosunu takıp çıkarttınız bakın gene aynısı oldu hocam. Bazen kabloyu çıkartıp takınca bile olmuyor ve daha şimdi de gene interneti kesti ve açtı

Hocam modemde sıkıntı olmasın? Eğer varsa modem adını ve ya linkini atar mısın
Huawei HG8245X6-10

Modemini yazmış modemi de kablolu şekilde 1000 megabite kadar destekleyebiliyor. Bence sorun internette. Ethernet'siz 2 megabit nedir?
Ben de anlamadım aynı hizadayız telefon ve laptop ile birine 300 birine 2 veriyor

Eki Görüntüle 2499012
Siz Ethernet kablosunu takıp çıkarttınız bakın gene aynısı oldu hocam. Bazen kabloyu çıkartıp takınca bile olmuyor ve daha şimdi de gene interneti kesti ve açtı.

O değil upload da çok kötü downloada göre. Bana kalırsa internet sağlayıcınız değiştirin. Önceden de sorduğunuzda destek sağlamamışlar doğru düzgün. Fiber altyapınız varsa TurkNet'e geçin.

Aile evi interneti olduğu için değiştiremiyorum maalesef biraz aile büyükleri karar veriyor. 1gbps internete bile zor ikna ettim

Modeminizde destekliyor. İnternet sağlayıcınızda sıkıntı var diye düşünüyorum.

Aile evi interneti olduğu için değiştiremiyorum maalesef biraz aile büyükleri karar veriyor. 1Gbps internete bile zor ikna ettim

Hocam o zaman konuş boşuna para verdiğinize ikna et değiştirir ailende. TurkNet'te yanlış hatırlamıyorsam 450 lira falandı 1000 megabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…