Steam 1000 Mbps internet yavaş indiriyor

Ratonelu00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER
İşlemci: RYZEN 7 2700X
Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ
Anakart: ASUS PRİME B450M-K
Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD
1000'e 1000 internetim var ama Steam'de 15 MB ile indirebiliyorum normalde 70-80 MB olması gerekiyor. Nasıl çözebilirim Epic de falan gayet hızlı indiriyor.

Hız testinde de 1000 Mbps alıyorsun değil mi?

1000'e 1000 internetim var ama Steam'de 15 MB ile indirebiliyorum normalde 70-80 MB olması gerekiyor. Nasıl çözebilirim Epic de falan gayet hızlı indiriyor.
  • Üçüncü taraf güvenlik yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakın: Antivirüs, güvenlik duvarı veya VPN gibi üçüncü taraf güvenlik yazılımları, Steam’in yanlış içerik sunucusunu kullanmasına veya bağlantı sorunları yaşamasına neden olabilir. Sorunu test etmek için bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın veya Steam’i güvenli listeye alın.

• Ağ bağlanabilirliğini kontrol edin: Doğru bağlantı noktalarının açık olduğundan emin olmak için Ağ Bağlanabilirliği Sorunlarını Gidermek rehberini takip edin ve sorunları olduğu bilinen İSS’lerin listesini kontrol edin. Ayrıca, modem veya router’ınızı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz.

• Bağlantı hızınızı test edin: İnternet bağlantı hızınız gerçekten yavaş olabilir veya Steam ile uyumlu olmayabilir. Bağlantı hızınızı test etmek için Speedtest veya DSLReports gibi mevcut birçok hız testi sitesinden birini kullanabilirsiniz. Ayrıca, Steam > Ayarlar > İndirmeler sekmesine giderek, bağlantı hızınızın uygun biçimde ayarlanmış olduğundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…