Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle geceniz güzel olsun. 1000MBPS internete geçiş yaptım WI-FI6 modemimden kablo uzatmak istiyorum PC'ye CAT6 kablosu almak istiyorum, önerir misiniz? Hangisi çok iyiyse. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle geceniz güzel olsun. 1000MBPS internete geçiş yaptım WI-FI6 modemimden kablo uzatmak istiyorum PC'ye CAT6 kablosu almak istiyorum, önerir misiniz? Hangisi çok iyiyse.
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 1 Mart 2025 #2 Açıkçası bunun için pek de öyle takmanıza gerek yok düzgün bir tane bulun alın. Hatta dışarıda yakında varsa direk oradan alın.
Açıkçası bunun için pek de öyle takmanıza gerek yok düzgün bir tane bulun alın. Hatta dışarıda yakında varsa direk oradan alın.
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 AMr.TalhaA dedi: Açıkçası bunun için pek de öyle takmanıza gerek yok düzgün bir tane bulun alın. Hatta dışarıda yakında varsa direk oradan alın. Genişletmek için tıkla... Her hangi CAT6 kablosu aynı işlevi görüyor mu hocam ?
AMr.TalhaA dedi: Açıkçası bunun için pek de öyle takmanıza gerek yok düzgün bir tane bulun alın. Hatta dışarıda yakında varsa direk oradan alın. Genişletmek için tıkla... Her hangi CAT6 kablosu aynı işlevi görüyor mu hocam ?
AMr.TalhaA Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.383 Çözümler 6 1 Mart 2025 #4 Bravdo dedi: Her hangi CAT6 kablosu aynı işlevi görüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi aynı ancak çok ucuz almayın.
Bravdo dedi: Her hangi CAT6 kablosu aynı işlevi görüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi aynı ancak çok ucuz almayın.
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 505 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 AMr.TalhaA dedi: Evet hepsi aynı ancak çok ucuz almayın. Genişletmek için tıkla... Tamam Hocam iyi geceler teşekkür ederim cevapların için
AMr.TalhaA dedi: Evet hepsi aynı ancak çok ucuz almayın. Genişletmek için tıkla... Tamam Hocam iyi geceler teşekkür ederim cevapların için