1000 Mbps internete modem önerisi

Wopsle

Hectopat
Daha fazla  
Dün Telekom aboneliğimi iptal ettim. 4000₺ cayma bedelinin sonraki faturama yansıyacağını söylediler. Artık peşine uğraşmak istemiyorum. Konuyu açma sebebim, Kablonet'e geçiş yapmış olmam. 1000/125 paketlerine başvurdum. Halihazırda elimdeki modem;Keenetic Extra DSL modem arayüzüne baktığımda pek bir şey bulamadım, fakat açıklama sayfasında 5GHz 800Mbps yazıyor. 1000MBPS'i alabileceğim maksimum verim olacak şekilde almak istiyorum. Kablonet'in kendi modemlerini almak istemedim. En uygun ürün hangisi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kablosuz bağlantı hızı hocam; eğer kablolu kullanıyorsanız bilgisayarda ve 1 Gbps destekliyorsa kablolu Ethernet girişi bence yeni almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Biliyorum hocam. Bilgisayarım destekliyor. Sadece en verimli şekilde nasıl kullanabilirim diye araştırıyorum.

Ethernet Port Hızı100Mbps
Mevcut modemin bu hızda imiş.
Ben yazılımı açısından ve stabillik yönünden yine Keenetic öneririm.
Port 1 Gbps destekliyor. Wi-Fi-6 ve USB 3.0
Hocam peki bu modem ile hali hazırda kullandığım modemi mesh yapabilir miyim? İkiside keenetic marka. Daha kolay olur gibime geliyor. Birisini kablosuz olarak arka oddaya koyarım, diğerinide kablolu olarak masaya koyarım diye düşündüm.

Aradığın fiyat aralığı nedir.
Herhangi bir fiyat aralığım yok hocam. Ama 3-4 arası olsa güzel olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı