1000 Mbps internetin Steam'deki indirme hızı düşük

Evet kullanıyor da işlemcin kötü de olsa tabii ilk çıkan işlemci kullanmıyorsan etkisi çok çok düşük hatta 0 olur.

Ben Steam'de 102 Mbps ile indirme yaptığımı söylüyorum, hızımın 800 olduğunu zaten biliyorum. Hızım 1000 Mbps ayrıca.
Steam'de 102 MB/s ile indiriyorsunuz. Bu da 800 Mbps eder. MB/s ile Mbps aynı şey değil hocam. 1 Mb (Megabit), 0,125 MB (Megabayt) eder.

İkisi farklı birimler. Genellikle internet hızları Mbps cinsinden, indirme hızları da MB/s cinsinden yazılır.

Ama sonuç olarak, konudan sapmayalım. Siz bu hızda indirebildiğinize göre başlık sahibi arkadaşın maksimum 40 MB/s görmesinde bir problem var. Steam desteğe ulaştınız mı hiç bu konuda?

Son düzenleme:

Steam desteğe nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Destek bölümünde doğru konuyu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Kanka bilgisayarımda bi sorun olduğu için format attım. Steamde oyunları yüklerken ortalama 70 mb/s ile indiriyor. Max 95e çıktı. Sorunu çözmüş oldum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

1000 mbps downloada sahibim buna ne diyeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…