1000 Mbps kablosuz olarak nasıl dağıtılabilir?

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Turknet 1000 Mbps internete sahibim ve bu interneti üst üste olan 3 kata kablosuz bir şekilde mesh sistemiyle düzgün bir şekilde dağıtmak istiyorum. Modem en alt katta bulunacak ve dağıtım üst katlara doğru kablosuz şekilde yapılacak.

Elimde, Turknet'in verdiği ZXHN H3601P - Kendi sahip olduğum Keenetic Hopper DSL KN-3610 ve TP-Link Deco S7 3'lü paket var.

Tüm interneti kablosuz olarak nasıl düzenlemeliyim ve hangi ek cihazları satın almalıyım ki; birinci katta ortalama 800 Mbps, ikinci ve üçüncü katlarda ise ortalama 300 Mbps hıza ulaşabileyim.

TP-Link Deco S7'yi yeni satın aldım, istersem iade edebilirim.

Ayrıca ekstra maliyet çıkarıcak önerilerde bulunmayın, yani 5 bin liralık cihazla çözebileceğim durum için gidip 30 bin liralık cihaz önermeyin.

Benim de başıma aynı şey geldi ama kuruluma gelen adamlar illaki kendi getirdiği modemi takıyor

Benim de başıma aynı şey geldi ama kuruluma gelen adamlar illaki kendi getirdiği modemi takıyor
Takılan modemi değiştirebilir veya mesh sistemi ile ağı dağıtabilirsin. Benim sorduğum şey ile senin söylediklerinin alakasını çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…