1000 Mbps modem önerisi

Mairex

Hectopat
Daha fazla  
1000 Mbps'ye kadar Türk Telekom'da aboneliğim var. Kablo yoluyla kullanamam. Bu paketi en iyi şekilde Wi-Fi yoluyla nasıl değerlendirebilirim? Modem değiştirebiliyor muyuz? Wi-Fi 7 teknolojisi çıkmış belki en azından 500 600 Mbps alsam yeterli olacaktır.

Tam model verecek kadar bilgim yok fakat keenetic marka kullanıyorum çok iyi modemleri var. Uygulaması falan var oradan kontrol edebiliyorsun, arayüzü de efsane, uzun ömürlü hemde, daha önceden Asus, Zyxel falan kullandım ama kısa sürede bozuldu. Keenetic markasının modellerini araştırabilirsin.

Tam model verecek kadar bilgim yok fakat Keenetic marka kullanıyorum çok iyi modemleri var. Uygulaması falan var oradan kontrol edebiliyorsun, arayüzü de efsane, uzun ömürlü hem de, daha önceden ASUS, ZyXEL falan kullandım ama kısa sürede bozuldu. Keenetic markasının modellerini araştırabilirsin.

ASUS'un AX82u modelini 4 senedir kullanıyorum oldukça mutluyum.

Ben T.Telekom'un tp link modelini kullanıyorum iyidir.Laptopa minik bir USB tp link WiFi kablosuz alıcı takmıştım çok güzel uzaktan bile çalışıyordu.

1000 Mbps'ye kadar Türk Telekom'da aboneliğim var. Kablo yoluyla kullanamam. Bu paketi en iyi şekilde Wi-Fi yoluyla nasıl değerlendirebilirim? Modem değiştirebiliyor muyuz? Wi-Fi 7 teknolojisi çıkmış belki en azından 500 600 Mbps alsam yeterli olacaktır.

Evin kaç m², modemi evin ortasına mı yoksa evin uç bir köşesine mi koyacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı