Acelen yoksa Black friday indirimlerini bekleyip 1000 TL ye 144 hz güzel bi monitör alabilirsin.Maksimum bütçem 1000₺ arkadaşlar. Ekran kartım 1660S. Warzone, CS, LOL, FIFA gibi oyunlar oynuyorum. Fiyat performans olarak beni en tatmin edebilecek monitörleri önerir misiniz? Mümkün olduğunca büyük ekran olsun.
Merhaba, acelem var maalesef. Çalışıyor sandığım monitör arızalı çıktı. Yeni alacağım. Aslında 144hz monitör var 1000₺ ye. MeselaAcelen yoksa Black friday indirimlerini bekleyip 1000 TL ye 144 hz güzel bi monitör alabilirsin.
Eğer ben beklemem dersen yaza doğru almanı tavsiye ederim çünkü şuan fiyatlar gündemimizde olan olaylar yüzünden tavan yapmış durumda.
Bu ürünü çok inceledim yorumlarda kötü şeyler ile karşılaştım. Birisi diyor köşeler soluk, birisi de diyor 144hz kullanabilmek icin sync teknolojisini kapatmak zorundasınız vs. Şüpheye soktu beni.Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 23.6" VX2458-C-MHD 144Hz 1ms DVI-D HDMI DP Kavisli VA FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2458-C-MHD ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.