1000 parça puzzle önerisi

Bütçeyi biraz arttırma şansınız olursa marka olarak Anatolian markasını öneririm. Ucuz puzzlelarda parça üstüne karton atmaları, tam birbirine oturmayan parçalar olabiliyor. Bu durumdan çok acı çektik babamla. Oturmayan parçalardan kastım gerçekten arada çok boşluk kalması, esneme yapması gibi.

Hocam Anatolian puzzleler 350-400'den başlıyor. Arada çok puzzle yapasım geliyor ondan almak istiyorum.

Hocam Anatolian puzzleler 350-400'den başlıyor. Arada çok puzzle yapasım geliyor ondan almak istiyorum.
D&R'ın sitesinde 1000 parçalık Anatolian marka puzzlelar 263TL. Direkt olarak attığınız linkteki belki olmaz ama hoşunuza gidecek başka şeyler bulabilirsiniz. Ayrıca mağazalarda bazen ikinci ürüne %50 indirim gibi şeyler olabiliyor. Yine de düşünmezseniz beğendiğinizi alın geçin hocam. Puzzle yapması zaten 1 aydan aşağı sürmüyor. En azından beğendiğiniz puzzleı bulmuşken alın.

Konuda belirttiğimi aldım fskat yapmaya üşendim açıkçası hepsi birbirine benziyor.

Bende yakın zamanda eskiden kalma Şimşek McQueen temalı 80 parça bir puzzle yaptım ve tekrardan alasım geldi ve Amazon.com.tr indirimle 188 TL'ye şunu aldım.
Daha önce bu kadar çok parçalısını yapmadım ondan Youtube'a baktım ve kenarları bulma, renk ayırma gibi kolaylık sağlayacak şeyleri yaptım ancak ondan sonra ne yapacağımı bilemedim. Öylece kaldım. Bu arada sanki ürünün içinden alakasız parçalar çıktı.
Olmayan renkler var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…