1000 pound sistem toplama

Ahmetekelii

Centipat
1 Sene içerisinde İngiltere'ye gideceğim ve şu an kullandığım bilgisayarımı kardeşime verip kendime daha iyisini toplamayı düşünüyorum.
1000 pounda bir sistem toplayabilir misiniz?

1607004813982.png

Hocam burada mı toplayacaksınız? Yoksa orada mı?
Fiyat farkı, vergi vs. derken aradaki farktan dolayı alabileceğinizden kötü, zayıf bir şey önermeyelim.

1 Sene içerisinde İngiltere'ye gideceğim ve şu an kullandığım bilgisayarımı kardeşime verip kendime daha iyisini toplamayı düşünüyorum.
1000 pounda bir sistem toplayabilir misiniz?

1346 dolar mükkemel bir sistem toplanır Türkiye'de 10000 TL'yi düşün öyle bir sistem toplarsın.

1000 Pound = 10.000 lira desek;

Ryzen 5 3600
B450M Tomahawk
Kingston HyperX Fury 2x8 GB 3200 MHz
XFX Radeon RX 5600 XT Thicc II veya MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming
Zalman Gigamax 650W
Zalman N5 MF
Patriot Burst 480 GB

Bu olur.

Genel olarak komple sistem topladığınızda kasayı uçakla getirmek mantık dışı olacağından. Bence parça parça almak daha mantıklı. Sonuçta Sterlin'de 11 olmak üzere. Bazı parçaların fiyatı Türkiye'de daha uygun olabiliyor veya garanti olmamasına değmeyecek kadar fiyat farkları düşük oluyor. Bence genel bir piyasa araştırması yaptıktan sonra CPU, GPU gibi ana parçaları getirmek çok daha mantıklı.

Not: Bir yıl sonra yeni ürünler piyasaya sürülebilir ve sterlin 20 TL olabilir. Bu gibi ihtimalleri düşünmeniz şart.

1000 pound = 10.000 lira desek;

Ryzen 5 3600.
B450M Tomahawk.
Kingston HyperX Fury 2x8 GB 3200 MHz.
XFX Radeon RX 5600 XT thicc II veya MSI GeForce RTX 2060 Super Gaming.
Zalman gigamax 650W.
Zalman N5 mf.
Patriot burst 480 GB.

Bu olur.

Hocam ben İngiltere'den almayı düşünüyorum Türkiye'de hem vergilerde oludğu için daha pahalı olmazmı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı