1000 TL 2.el Subwoofer tavsiyesi

osman akbulut

Decapat
Aracım için kullanacağım, derin ve uzun baslar istiyorum. Evde Logitech Z623 kullanıyorum arabaya binince müzik dinlemekten zevk almıyorum. Onun için uzun ömürlü 2.el subwoofer önerilerinizi bekliyorum.

Araç sedan değilse Alpine SWE-815 kullanabilirsiniz. Dahili amfisi ve kompakt bir yapısı var. Zaten bu tür aktif kabinlerde seçenek az. 20cm olmasına rağmen ses kalitesi ve şiddeti etkileyici bir ürün. İki aracımda da aynı sistemden var. Biri 5 seneyi geçmiştir bile. Hala dolgun ve kaliteli ses vermeye devam ediyor.

Araç sedan değilse alpine SWE-815 kullanabilirsiniz. Dahili amfisi ve kompakt bir yapısı var. Zaten bu tür aktif kabinlerde seçenek az. 20cm olmasına rağmen ses kalitesi ve şiddeti etkileyici bir ürün. İki aracımda da aynı sistemden var. Biri 5 seneyi geçmiştir bile. Hala dolgun ve kaliteli ses vermeye devam ediyor.

Z623'den üstün müdür hiç dinlediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı