1000 TL 2x8 DDR3 RAM önerisi

Oğuz Özil

Hectopat
İşlemci ve anakart modelinden dolayı DDR3, 2 tane 8 GB'lık RAM önerisi istiyorum.
1.000 TL bütçeyi aşmayacak kaliteli bir RAM modeli öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam teşekkürler, en kısa zamanda sipariş edeceğim. Çok yoğun bir oyun ve işlem yapmıyorum zaten ama son günlerde 8 GB RAM devrinin sona erdiğini ve eksikliğini his edenlerin çoğalmasıyla böyle birşey almaya karar verdim. Tekrar tavsiye için teşekkürler.

Rica ederim ama içime oturdu hocam DDR3 anakarta 16 GB RAM almanız keşke DDR4 anakart + RAM + işlemci alabilseydiniz .

Rica ederim ama içime oturdu hocam DDR3 anakarta 16 GB RAM almanız keşke DDR4 anakart + RAM + işlemci alabilseydiniz .
Ya benimde bu konuda düşüncelerim var fakat şuanda sistemde Ekran kartı bulunmuyor. Ekran kartı harcamasından sonra aynı zamanda Ram harcamasıda yaptım. Şuanda İşlemci ve Anakart alacak bir duruma geçersem fazlasıyla zorlanırım. Fakat, İleri zamanlar için bana Özellikle AMD bir işlemci ve anakart önerir misiniz? Şuan için RAM'i aradan çıkarıp normal 8 GB RAM kullanabilir miyim diye düşünüyorum. Eksikliğini fazla his eder miyim acaba..

Hocam AMD hakkında çok bir bilgim yok ama Intel önerebilirim daha ucuza geliyor zaten bütçe belirtirseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…