1000 TL %40 - %60 klavye önerisi

Bütçe
1000

1lber

Centipat
Daha fazla  
Selam 1000 TL kadar bir bütçem var şu an elimde ( ASUS TUF Gaming K1 ) var klavye güzel fakat oldukça büyük bu klavyeyi iade edip maximum 1000 TL olacak şekilde %60 ya da %65
'lik bir klavye alıcağım. Alıcağım klavye ile ( Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ) oynayacağım.

Hocam naptınız %40 klavye yok 200 300 daha eklerseniz GamaKay MK61 öneririm kullanıyorum, incelemem de mevcut.

Geçen ay gamepower blue switchten geçip iyi ki geçmişim dediğim klavye. Steelseries Apex 3 TKL. Sonra bu neymiş diyip rival 650 ilede kombin yaptım. Alın ve tuşlarına bastıktan sonra hissayatı buraya yazın.

Fotoğraflarıda bunlar

Dosya Ekleri

• 5F5C11C0-2633-47CB-8DB2-1448E566B05F.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_7307.jpeg
    247,2 KB · Görüntüleme: 148
GAMAKAY MK61 1.5 hafta önce aldım. O zaman fiyatı 1.000 lira civarındaydı. Şimdi zam gelmiş, düşer mi bilmem. 200-300 arttırıp alın güzel klavye diyorlar. İnşallah elime ulaştıktan sonra sıkıntı çıkmaz.

Hocam bu membrane ama.. Bu bütçeye mekanik bulunurken membrane alması biraz şey değil mi?

Aynı sebepten almayı uzun süre erteledim. Mekanikten membrane geçilir mi dedim. Antighosting falan herşey var ve gerçekten kaliteli hissiyatı ve duruşu çok iyi. Bi teknoloji markette denersen hak vereceksin bana.

Aynı sebepten almayı uzun süre erteledim. Mekanikten membrane geçilir mi dedim. Antighosting falan herşey var ve gerçekten kaliteli hissiyatı ve duruşu çok iyi. Bi teknoloji markette denersen hak vereceksin bana.
Hocam teknoloji markette denesen zaten kısa süreliğine test edebiliyorsunuz. Ayrıca Rampage blue switch'den Reddragon K512 Membrane klavye geçtim. Mekanik klavyeyi özledim. Ama cidden membrane ve mekanik bir başka hocam. Önerdiğim GAMAKAY MK61'de 4 tane switch seçme özelliği var.

Membran alınmaz hocam. Ederi 500 tl falan o klavyenin hatta 400. Zamanında da böyleydi bu ürünler. Hissiyat iyi desen de membranda hissiyat pek olmamakla beraber optik yani kızılötesi çalışan klavyelerde red switch alıp o hissiyat ve daha fazla kaliteyi yakalamak mümkün.

Hatta ekstra olarak White Clear Silver çeşitleri de var satılan.Alıp değiştiriyorsun.

Dediğiniz switch mi hocam? Hot-swapaple özelliğiyle sonradan istediğiniz switchi takabiliyormuşsunuz. Bakın size güvenerek aldım, eğer bir problem olursa sizden bilirim haa.

Dediğim gibi Gamakay MK61 aldım. Foruma güvenerek aldım, geldiğinde incelemesini yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…