cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #11 lammf2k dedi: Hocam maksimum bütçe 1 mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam APU sistemi zar zor topladım.Bir eksik monitör kaldı
lammf2k dedi: Hocam maksimum bütçe 1 mi ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam APU sistemi zar zor topladım.Bir eksik monitör kaldı
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Şubat 2022 #12 cumali_032 dedi: Hocam kargo olmasa gerçekten alacağım ama Ne önerirsiniz Adana 2.el çok mu kalitesiz var? Genişletmek için tıkla... İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam uygun bence 1080p bir de
cumali_032 dedi: Hocam kargo olmasa gerçekten alacağım ama Ne önerirsiniz Adana 2.el çok mu kalitesiz var? Genişletmek için tıkla... İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com hocam uygun bence 1080p bir de
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #13 polatınsigarası dedi: İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam bu adamla mesajlaşıyordum.Asus s230hl diye bir model türkiyede hiç satılmamış bir sorun olur mu?
polatınsigarası dedi: İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam bu adamla mesajlaşıyordum.Asus s230hl diye bir model türkiyede hiç satılmamış bir sorun olur mu?
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Şubat 2022 #14 cumali_032 dedi: Hocam bende tam bu adamla mesajlaşıyordum. ASUS S230hl diye bir model Türkiye'de hiç satılmamış bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.
cumali_032 dedi: Hocam bende tam bu adamla mesajlaşıyordum. ASUS S230hl diye bir model Türkiye'de hiç satılmamış bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #15 lammf2k dedi: Hocam maksimum bütçe 1 mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin düşünceniz nedir?
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #16 cumali_032 dedi: Hocam sizin düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası monitör güzel duruyor alınabilir pazarlıkla daha ucuza alırsanız tadından yenmez.
cumali_032 dedi: Hocam sizin düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası monitör güzel duruyor alınabilir pazarlıkla daha ucuza alırsanız tadından yenmez.
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.967 Çözümler 1 24 Şubat 2022 #17 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nce-60hz-bilgisayar-monitoru-1002834904/detay bundan başka tercihiniz yok bence. Monitör piyasası da iyi değil kaçırmayın derim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nce-60hz-bilgisayar-monitoru-1002834904/detay bundan başka tercihiniz yok bence. Monitör piyasası da iyi değil kaçırmayın derim.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Şubat 2022 #18 Evet hocam kaçırmayın şahsen.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #19 lammf2k dedi: Hocam açıkçası monitör güzel duruyor alınabilir pazarlıkla daha ucuza alırsanız tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... diegoarmano dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nce-60hz-bilgisayar-monitoru-1002834904/detay bundan başka tercihiniz yok bence. Monitör piyasası da iyi değil kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... polatınsigarası dedi: Evet hocam kaçırmayın şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam 5ms olmasını açıklar mısınız? Babama söylüyeceğim 1ms den 5'ms e kadar çıktın diyor farkı söyler misiniz? Bende okuyayım
lammf2k dedi: Hocam açıkçası monitör güzel duruyor alınabilir pazarlıkla daha ucuza alırsanız tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... diegoarmano dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...nce-60hz-bilgisayar-monitoru-1002834904/detay bundan başka tercihiniz yok bence. Monitör piyasası da iyi değil kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... polatınsigarası dedi: Evet hocam kaçırmayın şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam 5ms olmasını açıklar mısınız? Babama söylüyeceğim 1ms den 5'ms e kadar çıktın diyor farkı söyler misiniz? Bende okuyayım
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 24 Şubat 2022 #20 cumali_032 dedi: Hocam 5ms olmasını açıklar mısınız? Babama söylüyeceğim 1msden 5'ms e kadar çıktın diyor farkı söyler misiniz? Bende okuyayım Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ms için bütçe arttırın bu paralara zor 1 ms tabii ki daha akıcı bir görüntü deneyimi sunar babanızdan izin alıp 1 ms de alabilirsiniz.
cumali_032 dedi: Hocam 5ms olmasını açıklar mısınız? Babama söylüyeceğim 1msden 5'ms e kadar çıktın diyor farkı söyler misiniz? Bende okuyayım Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ms için bütçe arttırın bu paralara zor 1 ms tabii ki daha akıcı bir görüntü deneyimi sunar babanızdan izin alıp 1 ms de alabilirsiniz.