gdkkkupsi Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 SlimeSeverim dedi: Özür dilerim geç cevap veriyorum. Kargom bulunduğum şehre bugün geldi muhtemelen kargocu yarın teslim edecek. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kargonu linehualdan kaç günde geçti 3 gün oldu fakat hala kargo orada gözüküyor.
SlimeSeverim dedi: Özür dilerim geç cevap veriyorum. Kargom bulunduğum şehre bugün geldi muhtemelen kargocu yarın teslim edecek. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kargonu linehualdan kaç günde geçti 3 gün oldu fakat hala kargo orada gözüküyor.
SlimeSeverim Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Sapphire RX 590 8gb NIRTO+ Special Edition İşlemci: Ryzen 5 3600 Ram: 8x4 2400 mhz 32GB ram Anakart: MSI x470 Gaming PRO Carbon Monitör: MSI MAG 272F PSU:Enermax Maxpro III EMP700W Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #12 gdkkkupsi dedi: Hocam sizin kargonu linehualdan kaç günde geçti 3 gün oldu fakat hala kargo orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Benim kargo 2 günde Türkiye'ye geldi ve gümrükten geçti fakat hâlâ alamadım kargoyu.
gdkkkupsi dedi: Hocam sizin kargonu linehualdan kaç günde geçti 3 gün oldu fakat hala kargo orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Benim kargo 2 günde Türkiye'ye geldi ve gümrükten geçti fakat hâlâ alamadım kargoyu.