1000 TL %60 klavye önerisi

Bak hocam zamanında kullandım bu fiyat aralığında en tok sese sahip klavye bu 2. el buldum ama atayım https://www.sahibinden.com/ilan/iki...parant-mekanik-gaming-klavye-1214737548/detay

İkinci elde Redragon K530 veya Royal Kludge RK61 gibi klavyelerin piyasası ortalama zaten 1000TL civarı. Hot-swap oldukları için pcb de sorun yoksa alınabilir klavyeler. Ama benim önerim sıfır K617 alıp deneyimlemeniz ve eğer yay sesi veya başka can sıkıcı bir durumla karşılaştığınızda eğer biraz becerikliyseniz basitçe sorunu çözersiniz zaten.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...parant-mekanik-gaming-klavye-1214737548/detay Fizz SE modelin de yay sesi yok hocam sesi tok ve güzel

Çok güzel gözüküyor uzun ömürlü olur mu? Şu anki klavyem o kadar kötü ki neye geçsem güzel gelecek.

Hocam zamanında Amazon'dan almıştım. Bir süre kullandım sonra başka klavyeye geçince sattım. Kullandığım süre boyunca bir yay sesi falan olmadı herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve sesi gerçekten o fiyat aralığında tok ve güzel hissiyatı var

Çok güzel gözüküyor uzun ömürlü olur mu? Şu anki klavyem o kadar kötü ki neye geçsem güzel gelecek.
Redragonun kendi beyaz switchleri. Marketten aldığım ışıklı dandik klavye bile 3 yıl rahat idare etmişti. Bu klavye de 2 yıl götürür sizi.

Fizz SE modeli için geçerli tabii ki bu normal Fizz modelinde tek sorun yay sesi olmasıdır. Onu da diğer arkadaşın dediği gibi modlayarak çözebilirsin. Ve evet ömürlük bir klavye Redragon kendini kanıtlamış bir marka

Redragon'un kendi beyaz switchleri. Marketten aldığım ışıklı dandik klavye bile 3 yıl rahat idare etmişti. Bu klavye de 2 yıl götürür sizi.

Doğru hocam ama Fizz SE modeli için. normal Fizz modelinde red switch var sanırım

Bu fiyat aralığında sesi ve hissiyatı güzel bir klavye ben olsam kaçırmazdım sadece transparan sevmiyorum keycapsleri değişirse daha iyi olur sanki

Normal keycapslerde ışıklandırma bir tık zayıf gibi. Transparan olması bence güzel.

Hocam son bir sorum olacak E-Yooso Z11 nasıl bir klavye onu da gördüm forumlarda eğer önermezseniz bu trendyoldakini alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…