E EnderTr72 Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 PC'de ve PS4'te kullanmak için sağlam gamepad arıyorum. Bluetooth'lu olması yeterli. Daha çok FIFA, pes gibi oyunlarda kullanacağım teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
PC'de ve PS4'te kullanmak için sağlam gamepad arıyorum. Bluetooth'lu olması yeterli. Daha çok FIFA, pes gibi oyunlarda kullanacağım teşekkürler.
F4N3 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 EnderTr72 dedi: PC'de ve PS4'te kullanmak için sağlam gamepad arıyorum. Bluetooth'lu olması yeterli. Daha çok FIFA, pes gibi oyunlarda kullanacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan biraz çıkıyor ama bildiğim kadarıyla Ps4 e kendi dualshocku dışında bişey takamıyorsunuz.
EnderTr72 dedi: PC'de ve PS4'te kullanmak için sağlam gamepad arıyorum. Bluetooth'lu olması yeterli. Daha çok FIFA, pes gibi oyunlarda kullanacağım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan biraz çıkıyor ama bildiğim kadarıyla Ps4 e kendi dualshocku dışında bişey takamıyorsunuz.
E EnderTr72 Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 F4N3 dedi: Hocam konudan biraz çıkıyor ama bildiğim kadarıyla PS4'e kendi DualShock'u dışında bir şey takamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kolda Bluetooth varsa bağlanır ama en iyisi replika DS4 almak gibi
F4N3 dedi: Hocam konudan biraz çıkıyor ama bildiğim kadarıyla PS4'e kendi DualShock'u dışında bir şey takamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kolda Bluetooth varsa bağlanır ama en iyisi replika DS4 almak gibi