1000 TL altı kablosuz fare önerisi

Kablosuz 1000TL, 7000+ DPI bulabilirsen bana da söyle. (adamakıllı bulabilirsen tabii, dandikleri kastetmiyorum)

Sakin, olmadığını biliyorum sadece arkadaşın isteğini söylemiştim Zaten Wireless ürün kullanmayı sevmem. Kablo candır.

Attack Shark X3 olabilir 1100 liraya falan geliyor fakat son gelen vergi zammından sonra işler nasıl bilmiyorum.

Sakin, olmadığını biliyorum sadece arkadaşın isteğini söylemiştim Zaten Wireless ürün kullanmayı sevmem. Kablo candır.
Wireless mosueler aslında güzel hocam, ama önemli olan gecikme süresi işte. Birde pilli olması.

Onun haricinde kabloda takılmalar olabiliyor, şu aralar herkes Wireless derdinde.

Bu arada ürün alırken kesinlikle Vatan'dan almayın, gidin Akakçe'den falan araştırın Hepsiburada, Trendyol ve türevleri gibi sitelerden alın. Vatan fiyatta oldukça kazıkçı bir şirket.

Wireless mosueler aslında güzel hocam, ama önemli olan gecikme süresi işte. Bir de pilli olması.

Onun haricinde kabloda takılmalar olabiliyor, şu aralar herkes Wireless derdinde.

Ne yazık ki Wireless deneme şansım olmadı bugüne kadar. Kablonun takılması çok sinirimi bozuyor ancak bilmediğim şey hakkında da pek yorum yapamam. Benim de tek sıkıntım pil olurdu muhtemelen.

Bu arada ürün alırken kesinlikle Vatan'dan almayın, gidin Akakçe'den falan araştırın Hepsiburada, Trendyol ve türevleri gibi sitelerden alın. Vatan fiyatta oldukça kazıkçı bir şirket.

Vatan da iyi aslında bilip araştırmak önemli. Ben 5300 lira olan monitörümü vatandan 4600 liraya almıştım.

Vatan da iyi aslında bilip araştırmak önemli. Ben 5300 lira olan monitörümü vatandan 4600 liraya almıştım.
Ayrıca bende Vatan'dan gayet iyi fıyata şunu almıştım bir ay falan oldu;

Orada ürünlerin geneli kazık fiyatlara. Bazen istisnalar olabiliyor tabii. Fakat ben oradan asla ürün almam. İtopya gibi firmalar daha iyi.

Orada ürünlerin geneli kazık fiyatlara. Bazen istisnalar olabiliyor tabii. Fakat ben oradan asla ürün almam. İtopya gibi firmalar daha iyi.

Hocam önyargıyla yaklaşmanın anlamı yok, bazen en ucuza vatan satıyor ayrıca sorun olursa vatan olduğu için muhatap bulursunuz kendinize.

Zaten fiyatı normale göre ucuz olan ürünlerin stok durumu birkaç günde bitiyor bir ara bir ürüne bakmıştım ve Vatan'da 1000 TL falan daha pahalı olduğunu gördüm. Birkaç sefer daha başıma gelmişti bu durum. O günden sonra tövbe ettim.

Hocam önyargıyla yaklaşmanın anlamı yok, bazen en ucuza vatan satıyor ayrıca sorun olursa vatan olduğu için muhatap bulursunuz kendinize.

Bu ön yargı değil, yaşanmışlık bir şey. Ben tercih etmiyorum fakat tercih eden etsin saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…