1000 TL altı kablosuz oyuncu klavyesi öneriis

Bütçe
1000
Hocam attığınız klavye arkadaşın isteklerine göre çok güzel fakat ben bu klavye 3-pin hotswap diye hatırlıyorum. Bir de, bu Connectgame'de neler yaşanıyor ya? Bu klavye daha geçen bu fiyattaydı sonra 2000₺'ye çıkardılar, şimdi bir daha indirmişler.
Bu markanın sitesinde çok büyük tutarsızlıklar var hocam. Eki Görüntüle 2291040
Switch markası belirtilmemiş ve bu fiyatlara satılıyor.
Ve evet, bu konuda çok haklısınız. Connectgame'de satılan Dareu'nun bütün klavyelerinde çok ilginç fiyat ve bilgi tutarsızlıkları var, aslında bunların hepsini tek tek satın alıp incelemek lazım ama işte. Ben EK871GTR'de Dareu D Switch var diye biliyorum ama .

Geeky GK61'in Red Switch versiyonu bundan hem daha iyi hem daha ucuza geliyor. Bence onu almanız çok daha mantıklı olur.

Bence stok bitirmeye çalışıyorlar, stokları bitiremedikleri için yeniden indirime koymuşlar mesela Dareu A950'nin stokları bitti bir daha gelmedi.
Bence de bir sıkıntı var ama kağıt üzerinde klavye güzel ve fiyatı uygun Connectgame aşırı garip bir site. Şu gümrük düzenlemesi olmasaydı mis gibi bütçeyi biraz arttırıp mis gibi Rk61 almasını önerirdik de işte...
Hocam attığınız klavye arkadaşın isteklerine göre çok güzel fakat ben bu klavye 3-pin hotswap diye hatırlıyorum.
Emin değilim şu sitede 5 pin hot-swap diye belirtilmiş.
Geeky GK61'in Red Switch versiyonu bundan hem daha iyi hem daha ucuza geliyor. Bence onu almanız çok daha mantıklı olur.
Kablolu olmasına tamamsa Gk61'in optik veya mekanik versiyonları alınır.

RK61'in stoğu bayadır yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…