E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 18 Şubat 2021 #1 Soru başlıkta. Yayın ve oyun için arıyorum. Discord, Zoom vs. için de kullanabilirim.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 18 Şubat 2021 #2 2. el sağlam HyperX Quadcast bakabilirsiniz.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 18 Şubat 2021 #3 ismimberkay dedi: 2. el sağlam HyperX Quadcast bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2.el düşünmüyorum hocam.
ismimberkay dedi: 2. el sağlam HyperX Quadcast bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2.el düşünmüyorum hocam.
A Atomic Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #4 Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon | ITOPYA bir buna bak derim hocam.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 18 Şubat 2021 #5 Atomic dedi: Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon | ITOPYA bir buna bak derim hocam. Genişletmek için tıkla... Seiren Mini ile arasında çok bir fark yokmuş sanırım. Bir bilginiz var mı bu konuda?
Atomic dedi: Razer Seiren X Masaüstü Kablolu Siyah Mikrofon | ITOPYA bir buna bak derim hocam. Genişletmek için tıkla... Seiren Mini ile arasında çok bir fark yokmuş sanırım. Bir bilginiz var mı bu konuda?
A Atomic Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #6 EQUARIA dedi: Seiren Mini ile arasında çok bir fark yokmuş sanırım. Bir bilginiz var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda veya yayınlarda daha iyi bir ses kalitesi olacağını düşünüyorum. İsterseniz youtube'dan biraz araştırın. Son düzenleme: 18 Şubat 2021
EQUARIA dedi: Seiren Mini ile arasında çok bir fark yokmuş sanırım. Bir bilginiz var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda veya yayınlarda daha iyi bir ses kalitesi olacağını düşünüyorum. İsterseniz youtube'dan biraz araştırın.