1000 TL altı monitör önerisi?

Takeschi

Kilopat
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Yeni sistem topladım ve en az anladığım şey olan ekran almaya geldi sıra.
TN panel daha önce kullandım, beğenmedim hatta nefret ettim o yüzden istemiyorum.
En az 75 Hz IPS veya VA monitör arıyorum. 5 ms veya altı olursa iyi olur.

Benim bulduğum en iyi ürün 850 TL'ye "Acer 21.5 Inc IPS 75 Hz 1 ms" modeli. Acer markası monitör için güvenilir mi? Daha güvendiğiniz bir ürün varsa 100-150 TL fazla verebilirim.

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Yeni sistem topladım ve en az anladığım şey olan ekran almaya geldi sıra.
TN panel daha önce kullandım, beğenmedim hatta nefret ettim o yüzden istemiyorum.
En az 75 Hz IPS veya VA monitör arıyorum. 5 ms veya altı olursa iyi olur.

Benim bulduğum en iyi ürün 850 TL'ye "Acer 21.5 Inc IPS 75 Hz 1 ms" modeli. Acer markası monitör için güvenilir mi? Daha güvendiğiniz bir ürün varsa 100-150 TL fazla verebilirim.

Acer'dan ben çok çektim sizde çekmeyin garantiye yollanan monitör 6 ayda elime ulaştı :) 6 ay diyorum bakın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı