5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 31 Mayıs 2023 #11 Kutay Kaan dedi: Deathadder kullanma fırsatı buldum çok büyük geldi hocam elime daha küçük farelerle rahat ediyorum Genişletmek için tıkla... G Wolves Skoll Mini bakabilirsin.
Kutay Kaan dedi: Deathadder kullanma fırsatı buldum çok büyük geldi hocam elime daha küçük farelerle rahat ediyorum Genişletmek için tıkla... G Wolves Skoll Mini bakabilirsin.
UtkuKerem07 Decapat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #12 UtkuKerem07 dedi: Fiyat performans olarak keris daha iyi. Darmosharkın sensörü switchleri çok iyi ama malzeme kalitesi berbat. O bütçede en iyisi Deathadder V2 Hyperspeed bence. Genişletmek için tıkla... O zaman Darmoshark N3 alın.
UtkuKerem07 dedi: Fiyat performans olarak keris daha iyi. Darmosharkın sensörü switchleri çok iyi ama malzeme kalitesi berbat. O bütçede en iyisi Deathadder V2 Hyperspeed bence. Genişletmek için tıkla... O zaman Darmoshark N3 alın.
K Kutay Kaan Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 31 31 Mayıs 2023 #13 Darmoshark ın m3 ve n3 modelleri var hangisi daha iyi olur ? Bide bu mouselar batarya ile mi pil ile mi çalışıyor G wolves skoll miniye de bie göz atacağım.
Darmoshark ın m3 ve n3 modelleri var hangisi daha iyi olur ? Bide bu mouselar batarya ile mi pil ile mi çalışıyor G wolves skoll miniye de bie göz atacağım.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 31 Mayıs 2023 #14 Kutay Kaan dedi: Darmoshark ın m3 ve n3 modelleri var hangisi daha iyi olur ? Bide bu mouselar batarya ile mi pil ile mi çalışıyor G wolves skoll miniye de bie göz atacağım. Genişletmek için tıkla... Claw tuttuğun için N3 daha mantıklı. Batarya ile çalışıyor, pil takmıyorsunuz. İçinden zaten şarj etmek için gerekli şeyler çıkıyor.
Kutay Kaan dedi: Darmoshark ın m3 ve n3 modelleri var hangisi daha iyi olur ? Bide bu mouselar batarya ile mi pil ile mi çalışıyor G wolves skoll miniye de bie göz atacağım. Genişletmek için tıkla... Claw tuttuğun için N3 daha mantıklı. Batarya ile çalışıyor, pil takmıyorsunuz. İçinden zaten şarj etmek için gerekli şeyler çıkıyor.