1000 TL altına kaliteli kablosuz gamepad var mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anda elimde F310 var. Ama kablosu absürt derecede uzun. Bende hem telefonda hem de laptopta kullanırım diye bir gamepad arıyorum. 1000 TL altı olursa çok iyi olur. Aradığım özellikler kablosuz(bluetoothlu) olsun, uzun ömürlü olsun, drift problemi ya da kronik sorunu olmasın ve mümkünse kaliteli olsun.

1000 TL altı yok. Bir tık üstü var yani 1300 falan.

Hocam AliExpress'te bakarken gördüm ne kadar doğru bilmem. Ama GameSir Nova Lite 700 TL civarına satılıyor puanı da 4.9 10k satmış. Vergiyle kaça patlar bana?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250223_142001_Chrome.jpg
    Screenshot_20250223_142001_Chrome.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba şu anda elimde F310 var. Ama kablosu absürt derecede uzun. Bende hem telefonda hem de laptopta kullanırım diye bir gamepad arıyorum. 1000 TL altı olursa çok iyi olur. Aradığım özellikler kablosuz(bluetoothlu) olsun, uzun ömürlü olsun, drift problemi ya da kronik sorunu olmasın ve mümkünse kaliteli olsun.
Ben vaktinde 2. el orijinal bir Dualshock 3 almıştım. Şimdi de SCP gibi uygulamalarla kendisine bir dongle bağladım ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Benim en sevdiğim kollardandır DS3 o yüzden çok memnunum keza malzeme kalitesi vs. hala piyasadaki çoğu koldan daha iyi. İyi günler.

Düzenleme: Telefon için de demişsiniz kusura bakmayın görmedim. DS3 telefonda kullanılıyor mu bilgi sahibi değilim. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı