1000 TL altina TKL klavye onerisi

Makaleler
11
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
1000 TL'yi gecemem maalesef. Tercihen %80 ve %75 ancak duruma gore %65 ve %60 da olabilir. TKL harici yani %100 klavye istemiyorum. Blue Switch daktilo sesi yapiyor dediklerinden oturu de aile evinde oldugumdan tercih edemem ki zaten sanirsam bu fiyat bandinda komple Membran ve Red Switch var anladigim uzere.
Su ana kadar Lenovo Lecoo GK304'u gordum. Baska model vs. var midir?

https://www.hepsiburada.com/gameboo...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.10.3 normalde bu markalar çok önerilmez ama 800 tl, tkl ve red switch. bence direkt al geç hocam iyi bir f/p dengesi sunuyor. marka çok iyi olmayabilir ama öyle durduk yere sorun çıkaracagını da sanmıyorum uzun süredir kullanan arkadaşlar var bu markaları. bence tercih edebilirsin f/p olarak.

150 TL ustune Lenovo varken tercih edilesi mi pek bilemedim hocam.

hocam o baktığınız lenovo markasına aldanmayın çok kötü bir model. attıgım daha iyidir.

düşünürsen bu da olabilir bütcene uygun ama bence çok kücük. %75 tkl kullanıyorum şuan ideal oldugunu düşünüyorum.

Havit olur Redragon olur boyle en azindan urunlere marka basmanin ustunde is yapan markalardan %75 falan onerebilir misin? Yon ve fonksiyon tuslari onemli benim icin.

Havit olur Redragon olur boyle en azindan urunlere marka basmanin ustunde is yapan markalardan %75 falan onerebilir misin? Yon ve fonksiyon tuslari onemli benim icin.
maalesef 1000 tl altına, düzgün bir marka, red switch ve %60 üst tkl klavye yok. membran olabilir yada blue switch.

Sanırsam az daha çıkıp 1200'e Ajazz AK680 Brown Switch modelini alacağım.

Aynı modeli 1000'e buldum, yüksek ihtimalle yarın siparişini veririm.

Son düzenleme:
Acelen yoksa Temu'dan al hocam burda pahalıya satıyorlar yd klavyeleri.
Ajazz Cin markasi zaten, kaca satiyorlar Aliexpress'te Temu'da falan bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…