1000 TL AMD/Intel Sistem Tavsiyesi

TRTunaArslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem bu kadar. 7200 RPM 320 GB harddisk var, bana yeterli. Yüksekte gözüm yok o yönden. 400W Casper PSU var ama 400W verdiğine inanmıyorum. Piyasada 30-40 TL'ye satılıyor. Oyunları 1080'de oynamak istiyorum açıkçası. Ama yine de size bırakıyorum. AMD veya Intel farketmez, oyun ve (Eylül'de başlayacağım) yazılım üzerine okulumda bana destek olacak bir bilgisayar olması lazım. Monitör var, sadece kasa lazım. GTA 5'i de çok oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 1100-1200 de olabilir, ama taksit seçeneği olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 6100+ H110m anakart+ 8 gb ddr4 ram(tercihen tek slot)+ gtx 750 Ti. Sistemi aldığınızda uzay kurulumuyla o psu ile deneyin, çalışırsa(ki %95 çalışır, bu parçalar toplamda 200 W anca harcar) sadece kasa alırsınız, çalışmaz veya sorun çıkarırsa Thermaltake'in 170 Tl'ye 350 W güç kaynaklı kasası var onu alırsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı