Herkese Merhaba. Öncelikle yeni bilgisayar almayı düşünüyordum ve Gold Bilgisayar'a baktım. Hazır pc lere pek ısınamadım ve kendim kağıda yazarak bir toplama pc yaptım. Bunu almayı düşünüyorum. Sizinde önerilerinizi almak istedim. İşletim sistemi olarak Windows 8 Pro yükleyeceğim zaten. Neyse sisteme geçelim. Fiyatın az olması bakımından bazı şeylerden vazgeçmek zorundaydım. Örneğin HDD Kullandım ama ileride SSD kullanacğım. Ve Ekran kartı koymadım şimdilik İşlemcinin içindekiyle idare edeceğim. Ekran kartı alana kadar oyun oynamam pek zaten.-
Ve Toplam Olarak Fiyat 943,27 TL Yapıyor. Limitim 1000 Liraydı ve Sizce bu sistem iyi oldumu? Çok çok yüksek grafikli oyunlar oynamam GTA 4 Çok çok yüksek sayılmaz heralde
Eğer Sistemde bir uyuşmazlık falan varsa söyleyin lütfen ben baktım ama gözümden kaçmış olabilir. Neyse iyi akşamlar herkese.
Ekran kartı da alacağım az daha dişimi sıkıcam para biriktiricem GTX680 felan düşünüyorum gidermi bu pc ye
Anlamadığım bir konu daha var bu işlemcide 3.60/3.90 GHz yazıyor şimdi bu 3.60 mı 3.90 mı yoksa Sonunda k var bunun overclock için olması lazım 3.90 a mı çıkıyor yani en fazla anlamadım
Fakat limitim 1000 tl çok zorlarsam 1100 yaparım A10 a geçeyim o zaman. AMD A10 X4 5800K var 3.80/4.20 GHz 4Mb HD 7660 bu işlemci iyimi hocam ? Birde tek modül derken ne demek istediniz anlamadım. Technopat'ın videolarını izlediğimde hep dual channel öneriyorlar. o zaman bende 2x4gb yapayım daha iyi bir performans elde edebilirmiyim?
1052,26 TL Yapıyor. Çok Güzel olacak içimde güzel bir his var Ekran kartı fikrimi de değiştirdim. Powercolor R9 270X PCS+ 2GB GDDR5 256 Bit HDMI ekran kartını düşünüyorum. Sizce iyimidir? Bu bilgisayardan istediğim tek şey oyunları normal de bile olsa akıcı oynayabilmek. Kasma/ Donma görmek bile istemiyorum artık.
Konsolum var ben zaten yakın bir tarihte bilgisayarımı yenileyecektim 4 5 sene oldu bu bilgisayar.