1000 TL AMD Sistem

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.709
Anakart olarak GA-970A-DS3P
İşlemci olarak AMD Athlon II X4 620
Ekran kartı olarak AMD 6870
Ram olarak Kingston hyperx 4x2 8gb
Kasa olarak Everest'in Rhino 600W 80Plus
HDD olarak Seagate 1TB 64mb cache
SSD olarak Sandisk 128GB ürünleri mağazadan değilde esnaf vb. gibi yerlerden alırsanız daha ucuza gelebilir :)

Hocam doğru söylüyorsun. Ama arkadaş 4,5 oyun alacağını düşünürsek 1650 tl kadar para harcamış olacak. Alacağı konsol ile birlikte. Bence arkadaş biraz sabredip para biriktirse daha iyi olmaz mı ? :)

Eğer biraz daha sabredip, bütçeyi artır ise neden olmasın :)

Hocam doğru söylüyorsun. Ama arkadaş 4,5 oyun alacağını düşünürsek 1650 tl kadar para harcamış olacak. Alacağı konsol ile birlikte. Bence arkadaş biraz sabredip para biriktirse daha iyi olmaz mı ? :)

''Konsolum var ben zaten yakın bir tarihte bilgisayarımı yenileyecektim 4 5 sene oldu bu bilgisayar.''

Demiş. Lütfen cevap vermeden önce verilen cevapları okuyun.

''Konsolum var ben zaten yakın bir tarihte bilgisayarımı yenileyecektim 4 5 sene oldu bu bilgisayar.''

Demiş. Lütfen cevap vermeden önce verilen cevapları okuyun.

Eğer güzel bir bilgisayar istiyorsa burada sen yardımcı olursun herhalde. 1.sayfada moderatör arkadaş ne yazmış okudun mu ?
Ben'de o mederatör arkadaşa kendi şahsi bilgimi söylüyor. mxurat bide bana kalkmış mesajı okudun mu diyorsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı