Mobilde olmasam uzun uzun VRM tier list üzerinden anakart seçerdim ama mobildeyim. Yanlış hatırlamıyorsam bunların soğutucular, mosfetler, VRM'ler falan iyi.
Hayırlı olsun bu arada. Sonunda LGA 775 cehenneminden kurtuluyorsun. Darısı başıma.
Teşekkür ederim. Muhtemelen size saçma gelecektir ama ben tasarım konusuna çok takıntılı birisiyim ve çoğu mATX anakartın görünüşünden tiksiniyorum gerçekten. Sağ olun yine de.
Merhaba, birçok kişi neden bu kadar B550 anakart öneriyorsunuz diye sormakta. Bugün B550 anakartların önerilme ve tercih edilme sebeplerine bakacağız. Hem B450 üstüne çıkması hem de X570 anakartların havuzundan yemesi nedeniyle ortada kalan ve iyi bir klasman oldu diyebiliriz :D Öncelikle B550...
Merhaba, birçok kişi neden bu kadar B550 anakart öneriyorsunuz diye sormakta. Bugün B550 anakartların önerilme ve tercih edilme sebeplerine bakacağız. Hem B450 üstüne çıkması hem de X570 anakartların havuzundan yemesi nedeniyle ortada kalan ve iyi bir klasman oldu diyebiliriz :D Öncelikle B550...
Hocam konuyu elimden geldiğince inceledim, indirimlerde yakalayabilirsem MSI B550-A Pro almayı düşünüyorum. 2021'deki Black Friday indirimlerini beklersem bayağı ucuza alabilirim diye tahmin ediyorum, ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Biliyorum çok saçma ama benim için ATX olması şart. Çok teşekkür ederim.
3 ARGB fan burada tuş ile kontrol edilebiliyor ya da Reset tuşuna bağlanabiliyor.
Bir de o ARGB kısmına giren kablonun 1 to 3 ARGB kablosu olması lazım.
3 ARGB fan burada tuş ile kontrol edilebiliyor ya da Reset tuşuna bağlanabiliyor.
Bir de o ARGB kısmına giren kablonun 1 to 3 ARGB kablosu olması lazım.