1000 TL ayakkabı önerisi

Esunshine

Hectopat
Daha fazla  
1.000 TL civarında ayakkabı önerir misiniz?

Bu ayakkabıyı 2 ay önce aldım. Ama yırtılmaya başladı.

1.000 TL civarında ayakkabı önerir misiniz?

Bu ayakkabıyı 2 ay önce aldım. Ama yırtılmaya başladı.

Hocam ayakkabi bakarken Amazon'dan falan bakarsaniz daha iyi olur, Hepsiburada Trendyol vs. bakarken iade sureci ve zorlayan saticilarla ugrasmazsiniz. İstanbul'da guzel magazalar var onlarin sitelerine garanti surecini arastirdiktan sonra bakabilirsiniz. Benim onerim Under Armour UA Charged Pursuit 3 Tech Koşu Ayakkabısı Erkek : Amazon.com.tr: Moda olur, fiyatina gore gayet iyi, genel olarak urunleri incelerken yorumlarina da bakin, benim onerimin yorumlari da cok isinize yarar ki ürün zaten guzel birkac tavsiyeleri var bir numara buyuk alin diye, benim en iyi bulabildigim o ayakkabi. Biraz arastitirsaniz bayağı kolaylasir isiniz, satin alabileceginiz kaynaklar zaten cok yok Amazon'dan alabilirsiniz cok ugrasmak istemiyorsaniz.

Veya onun yerine; 80 kilo patates de alabilirsiniz, 12,5 liradan 80 kilo patates alirsaniz hem 1 ay boyunca tum ogunlerinizi eksiksiz yersiniz ve baska bir şeye para harcamazsiniz, hem de boyle ayakkabilar ile ugrasmayip ustune terlikle rahat rahat gezersiniz. Benim size tavsiyem gidin patates alin, TR ekonomisinde size daha fazla yarari olur: )

Babam bundan aldı gayet kaliteli ve rahat

Ben ise bundan kullanıyorum gayet hoş duruyor ayakta ve rahat

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı