alperen.ozkan Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 138 10 Şubat 2022 #1 Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 alperen.ozkan dedi: Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 750 TI-660-650 Ti BOOST-R7 370.
alperen.ozkan dedi: Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 750 TI-660-650 Ti BOOST-R7 370.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 2. El GTX 760 bulunabilir, GTX 1050 ile hemen hemen aynı güçte.
NowaxSenpaii Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 418 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 alperen.ozkan dedi: Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
alperen.ozkan dedi: Şu an kullandığım ekran kartım R7 240 ve ekran kartını satıp yükselteceğim 1000 TL bandında 2.el ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com