1000 TL bilgisayar için kulaklık önerisi

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 1K bütçem var ve PC için kulaklık almak istiyorum. Normal şartlarda kulak içi kulaklığım var fakat kulak yapımdan dolayı en küçük silikon olsa bile kulağımda durmuyor bu yüzden kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Oyun da oynayan birisiyim müzik dinlerim dizi film izlerim arkadaşlarla sohbet vs. her amaç için kullanacağım yani. Forumda çokça önerilen Havit Gamenote H2002D var. 934 TL'ye iniyor kupon ile fakat yapısı bana fazla kaba geldi görüntü olarak. Tavsiyeleriniz var mı? Ne almalıyım. Ayrıca Victus 16 R-0028NT model laptop kullanıyorum. 7.1 olması gerekli değil jak girişli de olabilir kulaklık. Mümkünse seste cızırtı dip ses olmasın.

Son düzenleme:
James Donkey 712 var. 4 senedir kullanıyorum hala sapasağlam ve memnunum.

2002D Alabilirsiniz hocam bütçe biraz daha artarsa 2002P daha iyi olur, ben 2002D kullanıyorum şahsen memnunum kaba da durmuyor sadece kafa bandı kısmı uzun kullanımda biraz ağrı yapıyor benden kaynaklı da olabilir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…