1000 TL bisiklet yol bilgisayarı önerisi

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
@terabayt @Lee Yubin @Zephrion
Bütçem maksimum 1000 TL ama daha altında olursa iyi olur. Yol bilgisayarı dediğime bakmayın internette öyle geçiyor diye dedim klasik dijital hız göstergesi işte. Maalesef Türkiye'de bisiklet sporu yaygın olmadığı için ürün çeşitliliği az. Zaten profesyonel bir şey istemiyorum saati, sürdüğüm kmyi, anlık ve sürüş esnasındaki ortalama hızı göstersin yeter, kadans gibi üst şeylerle işim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@terabayt @Lee Yubin @Zephrion
Bütçem maksimum 1000 TL ama daha altında olursa iyi olur. Yol bilgisayarı dediğime bakmayın internette öyle geçiyor diye dedim klasik dijital hız göstergesi işte. Maalesef Türkiye'de bisiklet sporu yaygın olmadığı için ürün çeşitliliği az. Zaten profesyonel bir şey istemiyorum saati, sürdüğüm kmyi, anlık ve sürüş esnasındaki ortalama hızı göstersin yeter, kadans gibi üst şeylerle işim yok.

Daha profesyonelleri vardır ama ben bunu kullanıyordum bir ara iş görüyordu. Ayrıca isterseniz şu anda bunu almak yerine telefonda kullanabilirsiniz bisiklet için telefon tutucu alıp.

Hocam istekleriniz çok düşük 200-300TL'ye istediğinizi bulabilirsiniz.

Decathlon mağazasına gidip alabilirsiniz. O mağazanın ürünleri genellikle kaliteli oluyor.
Adının başında 120 km yazması ne anlama geliyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı